♥️超人氣Cafe,日日排長龍(冇得book位)!我本身只係為左食餐廳嘅招牌Tiramisu而去的,點知其他食物都係爆邪惡同高質好味!一定要回頭食嘅餐廳👍🏻⭐️意大利芝士溶岩Tiramisu一上枱,已經好驚張,首先要相機ready🤣,然後就可以慢慢拉高塊膠片,芝士熔岩湧出離嘅感覺好興奮,有d似讀書時整art work咁~整個蛋糕就係咁佈滿都會係芝士同咖啡粉,好邪惡!味道好驚喜,酒店級數,酒味濃郁方香,加埋啖啖咖啡味,真係食得好滿足☺️⭐️鹹蛋黄炸雞翼雞翼大大隻又超脆,鹹蛋黃好入味,又炸又鹹蛋,好味到唔停得口~⭐️黑松露忌廉雜菌意粉黑松露味道好出,忌廉又滿滿,所有配料都好足料,這道意粉雖然簡單但味道超讚!室內環境寬闊,燈光柔和~

⭐️意大利芝士溶岩

⭐️鹹蛋黄炸雞
鹹蛋黄炸雞翼

⭐️黑松露忌廉雜菌意粉
黑松露忌廉雜菌意粉

室內環境寬闊,燈光柔和~

Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
鹹蛋黄炸雞翼
黑松露忌廉雜菌意粉