2014-09-10 2172 views
之前一直聽朋友講南山村間品香樓啲野食唔錯,所以前幾日特登同兩個朋友去試一試,果然值得一嘗!一入到去,個裝修幾古典幾靚,好襯品香樓個名之後當然就跟番朋友介紹叫番幾味黎試下啦:首先當然係火焰牛柳粒。一上菜個下,侍應就即刻點起火,令到賣相十分吸引! 而其味道更加令人食過番尋味,不但醬汁十分之惹味,牛柳粒更肉質鬆軟,非常可口,實在值得推介!另一味值得推介的是這道糖醋桂花魚,醬汁酸酸甜甜,非常開胃,魚亦炸得非常香脆,唯一可挑剔的是進食要小心,因為有很多魚骨,但實在值得嘗嘗,用來送飯一流!因有叫啤酒的關係,最後我們每人需要約$80賣單,整體來說,餐廳環境不俗,食物更十分惹味,實在值得一試。
一入到去,個裝修幾古典幾靚,好襯品香樓個名

火焰牛柳粒
一上菜個下,侍應就即刻點起火,令到賣相十分吸引!
糖醋桂花魚

Other Info. : 如果週末或假日去食的話記住先Book位,否則要等很久!
2014-09-08
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
火焰牛柳粒
糖醋桂花魚