餐廳分室內室外座位室內以綠色為主調,帶有點型格復古感覺室外帶有渡假風格,充滿陽光氣息☀️餐廳對面就係清真寺,坐係室外用餐會有種處於中東渡假感覺餐應亦預留位置比客人對住清真寺打卡,十分貼心除左食物,飲品外仲有Shisha肥妹今次同朋友去Order左Set LunchSet Lunch 可以揀例湯/沙律、主食一款同甜品/咖啡/茶—-✄———-✄———-✄———-✄———-✄—-✾ 煙三文魚沙律煙三文魚好大塊,口感肥美嫩滑🥰沙律菜配上黑醋汁,酸酸甜甜幾開胃但入面有幾粒肥妹唔鐘意既黑橄欖🙈✾ 野菌白蘭地忌廉汁配大通粉 $168一黎就聞到野菌香味🥰醬汁好濃郁野菌味道大通粉煙靭而且名副其實比平時通粉大同粗身✾ 香煎豬鞍配蜜桃莎莎 $248豬鞍厚身,肉質爽嫩仲保留到肉汁,帶有豬肉香味配上蜜桃莎莎清甜醬汁味道整體清新,唔會油膩強烈推薦比大家🙌🏻🙌🏻✾ 炸手切薯仔粒 $68新鮮炸起,仲係熱辣辣🔥🔥外層炸到好香脆,而入面薯仔綿密外脆內軟🤩🤩本身已經有少少調味所以就咁食都好好食😋✾ Dirty $28 (跟Set lunch)上枱個時已經冇左個分層,好似一杯普通Latte咁🫣奶味比較突出,咖啡味偏淡左少少🤏🏻
餐廳分室內室外座位
室內以綠色為主調,帶有點型格復古感覺
室外帶有渡假風格,充滿陽光氣息☀️
餐廳對面就係清真寺,坐係室外用餐會有種處於中東渡假感覺
餐應亦預留位置比客人對住清真寺打卡,十分貼心
除左食物,飲品外仲有Shisha
肥妹今次同朋友去Order左Set Lunch

—-✄———-✄———-✄———-✄———-✄—-

✾ 煙三文魚沙律
煙三文魚好大塊,口感肥美嫩滑🥰
沙律菜配上黑醋汁,酸酸甜甜幾開胃
但入面有幾粒肥妹唔鐘意既黑橄欖🙈

而且名副其實比平時通粉大同粗身
野菌白蘭地忌廉汁配大通粉

✾ 香煎豬鞍配蜜桃莎莎 $248
豬鞍厚身,肉質爽嫩
仲保留到肉汁,帶有豬肉香味
配上蜜桃莎莎清甜醬汁
味道整體清新,唔會油膩
強烈推薦比大家🙌🏻🙌🏻
香煎豬鞍配蜜桃莎莎

✾ 炸手切薯仔粒 $68
新鮮炸起,仲係熱辣辣🔥🔥
外層炸到好香脆,而入面薯仔綿密
外脆內軟🤩🤩本身已經有少少調味
所以就咁食都好好食😋
炸手切薯仔粒

✾ Dirty $28 (跟Set lunch)
上枱個時已經冇左個分層,好似一杯普通Latte咁🫣
奶味比較突出,咖啡味偏淡左少少🤏🏻

✾ 荔枝玫瑰茉莉綠茶 (熱)
一開始以為有荔枝會好甜
但飲落好清新,唔會過甜岩岩好
聞落有淡淡玫瑰香🌹