2014-10-23 2395 views
因為知道今日會比較夜食飯,朋友提議食呢間日本野,因為有coupon的話9:30pm後入座每$250就減$100,感覺上都算幾抵,所以就決定食佢啦。左約9點去到未夠鐘入座就係門口等左陣,門口既staff都算有禮貌,問我地係咪有coupon,又請我地等一陣咁。有位入到去,見到d staff都係咁做做做,杯茶未飲過已經幫我地fill茶,其實服務態度唔錯,又未遇到一d會黑面既staff。好啦講番食物方面,有必叫既三文魚刺身、花之戀同芒果花之戀(因為太肚餓未有影相 )。三文魚刺身同花之戀keep住都係凍既,肥美,唔錯!而芒果花之戀,配搭唔錯,芒果唔會酸,可以一試。仲有牛油炒雜菇,份量幾多,有牛油味,唔似其他放題鋪是但炒完但冇味既好。最後last order叫左呢個哥斯拉卷,佢外層係似小小酥咁既口感,食落幾特別幾得意。係門口等個陣睇menu,見到價錢都比較貴,但用左coupon之後,兩個人食total都係3百幾蚊,仲食到好飽,質素比放提高,價錢幾抵。

哥斯拉卷

2014-10-23
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$170 (Last Night Supper)
Dining Offer
Coupon
  • 哥斯拉卷,三文魚刺身