峇里堂

BaliTown
第一次食印尼菜🇮🇩仲要係fusion✨整體食物質素我覺得幾好☺️可以一試!! 環境都光猛坐得舒服😌仲有兩隻狗仔🐶係收銀處隔離 好細隻好得意☺️🍛峇里式豬肋骨飯 $56 (金貝飯+$8)豬肋骨好腍好入味😍好大塊! 甜鹹醬好惹味❤️一定要轉金貝飯 即係薑黃珍珠飯 有口感粒粒分明 淡淡咖喱味☺️好食!✨🥐巴東牛肉𝐀.𝐎.𝐏.牛角包 $50雖然一上枱第一個反應係咁細個既...🥲一食好有驚喜😍係甜鹹既肉醬 辣辣地 仲有一舊舊嫩牛肉😗牛角包都夠酥脆 幾中意呢個👍🏻🧈雙色咖央多士 $34呢個顏色好🤯食落冇特別😂比起其他出名既咖央多士差dd🙈多士唔夠脆🤥咖央醬好薄偏流質 椰味唔重☹️但食到班蘭味😗🌿牛油融左dd口感較油膩🤥🍧峇里堂珍多公雞冰冰 $42 (+🧂海鹽雪糕$9)除左椰奶冰🥥仲有紅豆 大樹菠蘿🍍珍多冰💚個冰底我覺得麻麻地🥴開頭食椰味都仲有 食到一半溶晒個時冇晒味😯💦 但個海鹽雪糕好好食💯😂淋上焦糖醬好夾☺️hehe可唔可以就咁食雪糕+珍多冰(?)🤣
峇里式豬肋骨飯
🍛峇里式豬肋骨飯 $56 (金貝飯+$8)
巴東牛肉AOP牛角包
🥐巴東牛肉𝐀.𝐎.𝐏.牛角包 $50
雙色咖央多士
🧈雙色咖央多士 $34
峇里堂珍多公雞冰冰
🍧峇里堂珍多公雞冰冰 $42 (+🧂海鹽雪糕$9)
峇里式豬肋骨飯
巴東牛肉AOP牛角包