2020-11-18 446 views
與朋友慶祝生日, 叫左7週年套餐, hkd1088買一送一, 加一計兩位短評: Course既數目感覺較少, 食材variety未必對得起價錢, 如果本身無會員無需要特登申請然後去食1.頭盤吞拿他他上臺檯時紫菜已經濕軟左一半 2.刺身亦只得每人三款各一件, 深海池魚唔知點解切得好厚(接近一吋), 但係好韌, 白身魚唔應該係咁present3.刺身蠔係唔錯既4. 炸蟹餅係鬆脆,但懷疑有cream, 奶味蓋過蟹肉味有d浪費5. 兩件吞拿壽司不過不失, 但明明頭盤同刺身已經食過吞拿, 壽司又係吞拿? 6. 天婦羅係好食既7. 迷你海膽飯係全晚最好食嗰樣, 鮮味充足8. 甜品口感配搭都唔錯, 味道正常題外話, 同行朋友叫左杯櫻花草莓沙冰mocktail, 都有幾多冰係未打碎, 飲管仲要係幼身廁紙筒嗰種, 最後要用我自己帶既粗身金屬飲管, 場面都幾尷尬座位係寬闊既, 兩個人俾左六人臺, 但檯面有幾處未有妥善清潔, 多次粘住我件衫, 最後我索性唔掂張檯面。總結, 呢種買一送一既推廣手法試過就好, 未試過無必要特登去

1.頭盤吞拿他他上臺檯時紫菜已經濕軟左一半
3.刺身蠔係唔錯既