2023-01-18 67 views
觀塘嘅古今二以前食過好幾次,就係覺得佢啲卷物抵食夾大件,所以今次同朋友去銅鑼灣試下佢嘅分店平日夜晚去到都幾多人,坐到差唔多滿座,我同朋友叫咗個沙律、兩個卷物同一個燒物,食物好味而且唔貴,每人200蚊左右就已經夠飽,所以好抵食🌟龍卷風沙律好大碗下,有蔬菜、海藻、蟹柳絲、脆片,頂頭仲有一堆蟹籽,個沙律醬仲少少辣,撈埋黎食幾惹味,平時好少食到辣辣地嘅日式沙律🌟超級龍卷風個賣相幾有霸氣,個卷物有鰻魚、海老、芝士、青瓜、脆片,芝士好厚,食到好濃嘅芝士味但冇蓋過其他味道,而海老外面炸得好脆,海老肉新鮮爽口🌟金龍卷個擺盤真係成條龍咁幾靚,有三文魚、炸蝦同芝士,炸蝦同超級龍卷風嘅海老同樣出色,而三文魚幾鮮甜🌟琦玉網燒牛舌之前冇試過呢度嘅燒物,估唔到燒牛舌都幾正,牛舌油脂豐富,燒得幾嫩身,食落唔硬,個醬汁仲酸酸地幾開胃,我同朋友都好鍾意

🌟龍卷風沙律

金龍卷

🌟琦玉網燒牛舌

2023-01-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
龍卷風沙律
超級龍卷風