一星期前plan左同老公來行活化大樓「上海街618號」🥳。但知道一定係醫肚行先,所以一早book定來Poach食Lunch😍我地ordered兩客一汁三菜便當,一客伯爵茶麻糬傳統班戟,唔夠喉再ordered一客唐揚(炸雞),呢個午餐真滿足🤤🤤🤤🔺烤芝士漢堡扒伴海苔肉鬆🤭漢堡扒一食落口就知係自家製,啖啖肉再加上芝士,美味無邊。隨餐附上一張小紙張,建議食法,呢度唔多講🤗🔺高野豆腐豆乳豚肉野菜卷配櫻花蝦食肉獸如果係因為豚肉而食會失望,因為野菜卷入面只有一小塊豚肉,呢道菜比較清新,較為啱女士食😁🔺伯爵茶pancake必食,清新伯爵茶味,pancake煙韌有咬口,仲有雪糕喺面,一路食一路溶喺pancake面,仲有煙韌麻薯,層次一流👍🏻🔺唐揚(炸雞)新鮮炸起,熱辣辣超好味。炸粉薄又鎖到肉汁食飽飽梗係行暈呢棟大樓啦👫👫👫
🔺烤芝士漢堡扒伴海苔肉鬆🤭
🔺高野豆腐豆乳豚肉野菜卷配櫻花蝦
🔺唐揚(炸雞)新鮮炸起,熱辣辣超好味。炸粉薄又鎖到肉汁
食飽飽梗係行暈呢棟大樓啦👫👫👫
高野豆腐豆乳豚肉野菜卷配櫻花蝦