2024-02-01 623 views
一道道地道又驚喜嘅菜式,令我一邊食一邊不禁讚嘆「嗱嗱聲」!🍴 豐盛嘅鹹牛肉三文治,肉質咁滑,味道夠哂鮮甜,每一啖都有驚喜嘅口感。飲品方面,個人特別鍾意嗰杯紅桑子樽裝汽水,清新嘅口感同香甜夠晒解膩。🍹夾萃西式與廣東小菜精髓嘅主廚推介,係呢度嘅亮點之一。特別係嗰個酥炸蝦多士,真係「又脆又香」,每一啖落去都令人難以忘懷。至於甜點方面,龍井蛋糕特別出彩,細膩綿滑嘅口感同淡淡嘅茶香味,完美融合到一起,係呢場下午茶中嘅「完美收官」。最後落腳細品茉莉花茶,感受眼前綠意盎然嘅庭園美景,呢次體驗確實係一場視覺同味覺嘅饗宴!當然,少不了要讚下服務,服務員「有求必應」,響應好快,整體來講,呢個下午茶係「值得再訪」嘅好去處。🌿