📍大角咀 -#Easy Joe 二世祖——-二世祖特濃朱古力🍫-特濃宇治抹茶白朱古力奶🍵-原條鰻魚蛋包飯-墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅-二世祖超級窩夫配雪糕——首先講吓佢啲飲品 呢間餐廳飲品款式好多 有沙冰 奶昔 梳打 花茶 Coffee Milk 🤩 不過身為抹茶控同朱古力控嘅我 當然叫咗 #EasyJoe 賣相勁吸引嘅兩款飲品 #二世祖特濃朱古力 #特濃宇治抹茶白朱古力奶 🥰 -#特濃宇治抹茶白朱古力奶🍵對我黎講唔算太甜 我同朋友share 嚟飲 都清曬兩枝🤣抹茶個樽好似食緊抹茶白朱古力咁 同平時飲開嘅matcha latte 唔同 味道更香濃☺️中意抹茶嘅朋友可以試試🥰-#二世祖特濃朱古力🍫呢個樽仔朱古力賣相夠吸引外 佢嘅味道都唔輸蝕 我覺得佢香濃過sensory ZERO杯熱朱古力🙈 不過兩間都好好飲🤤 朱古力控唔好錯過呀🥰-#原條鰻魚蛋包飯鰻魚蛋包飯份量夠大又足料 啲滑蛋超多😍 整個飯口感好豐富 加上鰻魚汁同木魚碎 每一啖都好滿足😋 中意食鰻魚飯嘅朋友不妨試吓 👍🏻-#墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅🍕真係第一次試墨汁pizza 有驚喜🤩 佢個餅底又薄又
📍大角咀
中意抹茶嘅朋友可以試試🥰
#二世祖特濃朱古力🍫
#原條鰻魚蛋包飯
#墨汁芝士軟殼蟹燒煙三文魚海鮮薄餅🍕
真係第一次試墨汁pizza 有驚喜🤩 佢個餅底又薄又脆 只係加埋軟殼蟹咬pizza個陣覺得咸咗啲之外 整體pizza 味道係好食架🤤 對我嚟講墨汁芝士好加分 夠特別🙈 如果個軟殼蟹唔咁咸就好啦🤣
#二世祖超級窩夫配雪糕🧇
嗰日我揀咗玄米茶雪糕 雪糕唔太甜 有淡淡嘅玄米茶味配上窩夫 一凍一熱真係好正🤤 要講下佢個窩夫嗰兩款醬 綠色嗰個係抹茶醬質地較‘結身‘ 抹茶味都好出 唔太甜配上窩夫 真係好好味☺️ 我呢個抹茶控都沾曬啲醬嚟食🤤💚 另一個粉紅色醬 同樣好好味 佢係草莓乳酪 酸酸地加上乳酪好開胃💞 整體窩夫加埋雪糕同醬都好出色🥰
中意食甜品嘅你不妨試吓🤤👍🏻

二世祖特濃朱古力🍫 &特濃宇治抹茶白朱古力奶🍵