2018-08-16 314 views
難得唔洗OT,收工就約埋女友去品香樓食飯。到既時候係七點左右,岩岩好唔洗等位,仲有卡位坐黎到就梗係要飲佢招牌既凍朱古力啦,但係我呢排肥左,所以我就冇叫喇。我最鍾意食呢到既風沙雞同椒鹽九肚魚,但係今次想試下其他菜式,最後就叫左黃金蝦,南乳雞翼 同埋 芝士肉碎西蘭花。大食既我倆都差d食唔哂黃金蝦有好香既咸蛋黃味,份量都幾多,推介!南乳雞翼炸得幾香唔會太咸,相信會係配啤酒既佳餚。唯一可能可以改進既係個芝士汁,由於女友喜歡食芝士既關系,佢就覺得個汁冇乜芝士味。但係對於麻麻地芝士既我黎講就覺得唔錯喇。整體黎講,我地都十分滿足,食物都係有水凖既つづく。

整體黎講,我地都十分滿足,食物都係有水凖既
つづく。
凍朱古力