店名:唂咕地點:灣仔皇后大道東菜式:外賣朱古力飲品餐牌:純可可,可可咖啡,雙重黑朱古力,60%黑朱古力,73%黑朱古力,70%薰衣草朱古力,特別口味朱古力如(抹茶朱古力,焙茶朱古力,玫瑰朱古力等等)70%薰衣草朱古力(蔗糖)$71我揀左杯凍70%薰衣草朱古力,店員即叫即沖。70%薰衣草朱古力用有蓋膠杯裝住,賣相不俗,面頭仲有少少薰衣草!朱古力果然唔同,呢度朱古力選用坦桑尼亞可可,係特別香滑同特別濃,味道都唔會太甜,而薰衣草朱古力我覺得係暫時試過呢度最好味,因為飲落帶好香薰衣草味,好特別。要搞混先好飲。奶底我揀左燕麥。呢度都有其他奶底選,包括全脂,椰子同杏仁。星期六中午左右前面都有兩個客人,要等一等。
店名:唂咕
地點:灣仔皇后大道東
菜式:外賣朱古力飲品

70%薰衣草朱古力(蔗糖)$71

70%薰衣草朱古力(蔗糖)

星期六中午左右前面都有兩個客人,要等一等。
2024-03-15
TakeAway
$71 (Breakfast)