2019-09-17 3110 views
之前因為學校嘅選修課關係,有機會嚟到呢一間位於旺角嘅迎囍大酒樓一嚐靚宴席,位置來講都幾方便,就係雅蘭中心🧐價錢方面就唔係太清楚,因為係學校包場(算唔算免費呢,但其實學費有包選修科🧐)不過都食得出佢嘅食物質素係非常之高🤭我最鍾意嘅炸子雞,當然係炸得非常之香,仲好入味,可惜係最後嗰幾道菜,而我已經食得好飽,冇得瘋狂咁食千層糕我就覺得一般般,可能係因為我自己屋企都有整開千層糕,口感還好但味道較淡啲菇都幾入味我自己就唔食魚嘅,但同學係咁食應該都唔差嘅呢個係極邪惡嘅炸蟹鉗,都真係幾多蟹肉,幾鮮味 呢度送嘅賣相非常之打卡able ,啲蝦都算幾新鮮係宴席入面燒豬梗係唔少得啦,啱啱燒完就出菜,所以都幾脆口,而且唔係淨係得皮,都有幾多肉食,同埋份量好誇張, 10幾個同學都食唔晒

不過都食得出佢嘅食物質素係非常之高🤭

啲菇都幾入味

我自己就唔食魚嘅,但同學係咁食應該都唔差嘅

呢個係極邪惡嘅炸蟹鉗,都真係幾多蟹肉,幾鮮味

呢度送嘅賣相非常之打卡able ,啲蝦都算幾新鮮

Dining Offer
Coupon