𝟙𝟠.𝟙𝟙.𝟚𝟘𝟚𝟚📌Izumi Curry (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓一田美食廣場💸人均消費: $100內🌿評分: 3/5🈚️加一服務費餐廳分類🔖 、見好耐冇食過咖哩就同男友嚟美食廣場🙌🏻呢間咖喱店係喺一田差唔多最入嘅位置🙈由於個美食廣場其實唔算好大😳店舖門面嘅座位都只係得三個🤧不過好好彩我哋買完之後先前入咗座嘅人都好快離開咗🐸於是就順利入咗座🧡𐂂奄列吉列咖哩豬扒飯 ($85)雖然外表唔算特別吸引但聞落都幾香🥳有隻滑蛋鋪咗喺四塊豬排同咖哩上面🍳咖哩味都偏濃少辣🍛而豬排都偏厚不過炸粉亦唔算太厚唔會影響到成塊豬排嘅口感🐷而飯量方面係足夠嘅 整體嚟講係唔錯嘅👍🏻𐂂他他醬炸蝦咖哩飯 ($85)炸蝦本人普普通通不過不失🍤入面嘅蝦都係結實唔會霉霉哋咁👻炸蝦上面啲他他醬同個咖哩嘅配搭有出乎意外嘅夾😲食落中和翻小小咖哩嘅辣味🎃啲蕃茄粒都令到碟咖哩飯清新少少🍅可惜呢個環境同質素嚟講呢個定價有啲太高🥲有啲唔係太值呢個價錢>_<
𝟙𝟠.𝟙𝟙.𝟚𝟘𝟚𝟚
📌Izumi Curry (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場三期3樓一田美食廣場

💸人均消費: $100內
🌿評分: 3/5
🈚️加一服務費

餐廳分類🔖 、

奄列吉列咖哩豬扒飯

𐂂奄列吉列咖哩豬扒飯 ($85)
他他醬炸蝦咖哩飯

𐂂他他醬炸蝦咖哩飯 ($85)
他他醬炸蝦咖哩飯