又到左我既metime 時間啦😌 今次我又約左好朋友去居酒屋食返餐好既✌🏻 因為朋友喺個頭放工,就揀左喺附近既餐廳。洒盜芝士 $68大大舊芝士配埋脆片,送酒一流,芝士充滿奶香,味道濃郁。水菜凱薩沙律 $88蔬菜充滿柚子香氣既酸汁,好開胃,味道好match。五點刺身拼盤 $288入面有甜蝦、海膽伴紫菜、白身魚、三文魚、半灸拖羅,不過不失,當中較喜愛白身魚和甜蝦👍慢煮廣島蠔配法包 $128超大粒既廣島蠔,配了香草油和脆法包,蠔肉岩岩熟,好滿足。邪惡玉子燒 $108喺甜甜的玉子內有芝士,上面加埋蟹籽,一定好食既組合。紫蘇䐁肉串 $45豚肉粒粒超香紫蘇味,好特別。燒雞皮 $32我最鐘意係呢串,外脆內軟,上面有d 照燒汁,好食有種想encore 既衝動。日本蕃薯 $38香甜既日本番薯配了香蒜牛油醬,幾特別。邪惡雞肉棒 $52上面有d 芝士,好香濃惹味。牛舌 $98配了酸汁的牛吞可以解油膩,有d 好爽口。明太子燒飯團 $38外邊有飯焦的明太子飯團,作為結尾岩岩好👍食評總結:地點非常便利既居酒屋,環境都好舒服,見到有提供箱房,食物質素唔差,個人推介雞皮串。

洒盜芝士 $68
大大舊芝士配埋脆片,送酒一流,芝士充滿奶香,味道濃郁。
酒盜芝士

水菜凱薩沙律 $88
蔬菜充滿柚子香氣既酸汁,好開胃,味道好match。
水菜沙律

五點刺身拼盤 $288
5色刺身拼盤

慢煮廣島蠔配法包 $128
超大粒既廣島蠔,配了香草油和脆法包,蠔肉岩岩熟,好滿足。
廣島蠔配法包

邪惡玉子燒 $108
喺甜甜的玉子內有芝士,上面加埋蟹籽,一定好食既組合。
邪惡玉子燒

紫蘇䐁肉串 $45
豚肉粒粒超香紫蘇味,好特別。

燒雞皮 $32
雞皮串

日本蕃薯 $38
香甜既日本番薯配了香蒜牛油醬,幾特別。
日本番薯

邪惡雞肉棒 $52
上面有d 芝士,好香濃惹味。

牛舌 $98
配了酸汁的牛吞可以解油膩,有d 好爽口。
牛舌

明太子燒飯團 $38
外邊有飯焦的明太子飯團,作為結尾岩岩好👍
燒明太子飯團

酒盜芝士