2022-11-05 372 views
💭平時食開上環麵尊,銅鑼灣分店反而未試過,呢日口痕就去排隊食啦,一如既往既好味😋我覺得呢間車仔麵個湯底夠甜味道好足!係呢度食d 要時間入味既餸係點都唔會失望架👍🏻🌸豬頸肉 豬大腸 冬菇 米粉 HKD 40豬大腸同冬菇係我每次食麵尊必點既兩個餸!因為豬大腸同冬菇都煮得好入味🔥每次食都會覺得好滿足!豬頸肉都係必點之一,啖啖肉又唔會覺得鞋口!記得記得要加咖哩辣,惹味好多!食車仔麵個人會減米粉,唔會un 胃之餘米粉又細到d 湯汁👍🏻👍🏻😋🌸咖喱魷魚 紫菜 魚皮餃 粗麵 HKD 40咖哩魷魚都係其中一樣必點既餸!每件魷魚大細切到剛剛好!紫菜同魚皮餃係比較common 既車仔麵之選,加落碗車仔麵都係無得輸😋😋😋喜歡飽肚感既朋友可以揀粗麵😽因為揀粗麵好頂飽😄

🌸豬頸肉 豬大腸 冬菇 米粉 HKD 40
車仔麵

豬頸肉都係必點之一,啖啖肉又唔會覺得鞋口!

🌸咖喱魷魚 紫菜 魚皮餃 粗麵 HKD 40
車仔麵

咖哩魷魚都係其中一樣必點既餸!每件魷魚大細切到剛剛好!

喜歡飽肚感既朋友可以揀粗麵😽因為揀粗麵好頂飽😄

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 豬大腸
  • 蠔油冬菇