2020-03-22 140 views
🍱 灸燒芝士漢堡扒便當 連前菜 飲品 HK$140前菜有小食支豆、蕃薯仔、醃菜。 慢煮極上太白蛋,個名好似好厲害咁 🤣 佢蛋白好似溫泉蛋咁,但係蛋黃有已經比較熟又熟唔曬嘅感覺,因為寫68 degree 。漢堡扒係自家製嗰種mix up咗豬肉、牛肉、雞肉,所以好厚身。 另外,仲有鰹魚湯可以撈飯。 🐷 原本見柚子芝士蛋糕好吸引,雖然套餐加25蚊就有,但係怕食唔曬費時浪費。.🥞 桂花傳統班戟 HK$85配料有牛乳雪糕、水果、燕麥、百花蜜。面頭淋咗百花蜜,整體相對甜啲。今次食覺得海鹽芝士忌廉味道唔係好重。🤤 雖然餐牌無寫,中間依然有麻糬,正。 Pancake真係好飽肚,幾抵食。但個人比較鍾意食伯爵茶,整體冇咁甜。.🍵 花香黑茶 HK$55 (套餐半價加購)雖然係茶包,但係好大包,所以花茶黎講味道算濃,而且幾香。😂 同朋友飲都覺得味道好熟悉,但唔記得幾時聞過。.🍹 桂花蜜梳打 HK$55佢雖然落桂花蜜,但竟然唔會好甜。少少花香嘅味道。--📌 另收加一服務費📌 不同餐點提供時間不一,可以參考餐牌

灸燒芝士漢堡扒便當

🍱 灸燒芝士漢堡扒便當 連前菜 飲品 HK$140
桂花傳統班戟

🥞 桂花傳統班戟 HK$85
🍵 花香黑茶 HK$55 (套餐半價加購)
🍹 桂花蜜梳打 HK$55
佢雖然落桂花蜜,但竟然唔會好甜。少少花香嘅味道。
📌 另收加一服務費
📌 不同餐點提供時間不一,可以參考餐牌
Type of Meal
Dinner