2024-05-17 11 views
呢一間日式居酒屋係位於太子近太子地鐵站,只要步行大概3分鐘就到。嚟到呢度覺得氣氛唔錯,一路食飯一路有歌聽。又有一啲情調,但又唔會黑鼆鼆😂幾好坐幾舒服,幾適合同朋友出嚟傾偈食飯。呢間居酒屋,有齊日本生蠔/刺身/特色小食/串燒/各類嘅日式酒/熱食/壽喜燒,好多選擇,所以一定揀到自己鍾意嘅。我分咗幾次order,一邊食一邊叫,職員態度都好殷勤,值得一讚。🌟 海膽帆立貝海苔包$128呢個海膽帆立貝上面仲有三文魚子,呢個係好鮮甜同埋係包冇錯嘅combination。👍🏼🌟 三文魚$58 油甘魚$68刺身10分厚切,鮮味,食完滿足的。🌟 自家製醬汁鵝肝豆腐$98下低係一件脆卜卜嘅豆腐,一口鵝肝都爆油脂,會想一次過食晒兩件,回味👍🏼🌟 日本果酒$58(柚子) 🍺 10分清新,冇叫錯,仲要好大杯,好啱夏天熱辣辣飲☺️🌟日本威士忌梅酒(杯)$78 🍹 朋友話好值得叫😂好飲。🌟岩手県米崎蠔 $78.0 @我食嗰隻鮮甜好滑嘟嘟,好肥美,加埋個醬汁甜甜酸酸好開胃。👍🏼🌟月見雞肉棒 $48啖啖肉,食完會覺得好滿足之選,加埋個蛋汁perfect。🌟豚肉紫蘇串 $38豚肉好好咬口,豚肉和脂肪分布平均,燒得好香,回味!

🌟 海膽帆立貝海苔包$128

🌟 三文魚$58 油甘魚$68
刺身10分厚切,鮮味,食完滿足的。

🌟 自家製醬汁鵝肝豆腐$98

🌟 日本果酒$58(柚子) 🍺
10分清新,冇叫錯,仲要好大杯,好啱夏天熱辣辣飲☺️

🌟日本威士忌梅酒(杯)$78 🍹
朋友話好值得叫😂好飲。

🌟岩手県米崎蠔 $78.0 @
海膽帆立貝海苔包

🌟月見雞肉棒 $48
啖啖肉,食完會覺得好滿足之選,加埋個蛋汁perfect。

🌟豚肉紫蘇串 $38
豚肉好好咬口,豚肉和脂肪分布平均,燒得好香,回味!

🌟鹽燒白鰻串 $68
個皮燒得鬆脆,魚肉有彈性,口感好。

Enjoyable dinner

*no special discount offered by me the resto

Menu

海膽帆立貝海苔包