2014-07-05 1858 views
黎到和民都算係平有平食既推介,依到都算係一間幾大眾化既日本料理店,因為價錢黎講唔算過份,每人大概 $100 左右晚餐黎講都算係好抵食,仲要係旺區,而且野食都算唔錯嫁依個溫泉蛋凱撒沙律,都算係我既推介,我自己真係幾鍾意沙律,鍾意佢在於夠平和而且好食,夠哂新鮮爽脆既生菜,加入少少濃味既煙肉係底,加少少芝士碎,同埋沙律汁仲有就係主角溫泉蛋,幾樣野夾埋都算係好好食,幾岩味,之後就係依個三色刺身,就係有甜蝦,三文魚同埋帶子,三樣野黎講都係十分之新鮮嫁,不過就唔算鮮甜度,不過質地都算幾好,都算好食喇,之後就係依個黑椒糖脆雞翼,鍾意佢將雞翼一開二,非常之方便,一啖就已經可以食左一舊,非常之唔錯,仲有就係一個串燒盛合,都算燒得好好唔算太乾,幾好味,不過唔算太出位,最後就係依個燒玉子,依個有明太子汁加埋依個厚厚既蛋卷,兩樣夾埋都算幾好。