2019-06-26 1405 views
好少去屯門,難得今次帶狗狗去遊水,就當然係openrice 做定功課啦。又要搵間好食,抵食,仲要狗狗都入得真係唔容易。今次就選擇咗呢間叫海圖嘅小店,門口仲有張枱可以坐出面,唔夠位坐仲可以去隔離Miss Coffee, 2邊嘢食都叫得餐廳好有香港風格,全部玻璃都寫哂唔同引用句子 😁 好啦…講返嘢食先...鮮番茄汁配牛柳粒意粉 📍 $62新鮮番茄整嘅醬汁係唔同啲嘅 😁 酸酸甜甜好開胃。個牛柳粒都煮得岩岩好,好似6成熟左右,唔會靭,好滿意白酒蒜蓉雜錦海鮮 & 虎蝦意粉 📍 $78好新鮮喎 😱 唔單只隻蝦新鮮,連啲意粉都食到鮮味。我諗佢地真係同啲海鮮一齊煮先可以咁入味 👍 推介推介 ~

鮮番茄汁配牛柳粒意粉 📍 $62

白酒蒜蓉雜錦海鮮 & 虎蝦意粉 📍 $78