2024-05-09 219 views
我和家人去咗尖沙咀樂道「牛品」食台式火鍋,火鍋店坐滿咗顧客,好熱鬧。我哋揀咗120分鐘晚市食到飽嘅牛御品套餐。如果你5:00至6:30pm入座仲係$319,比7:00pm先入座平$40。呢期食火鍋仲送春陽茶事嘅飲品。係免費嘅,每人一杯。我哋要咗珍珠鮮奶茶同埋翡翠檸檬綠茶。好飲。 今期有新嘅湯底,綠野仙蹤濃湯鍋,主要係芫荽皮蛋豆腐,今次食完火鍋真係冇覺得熱氣同埋有燥底喎。👍我好鍾意呢個湯底。每個客人會有一隻鮮鮑魚,我哋叫咗美國風門柳、澳洲M9肩胛肉,牛肉好嫩滑,仲有蝦、台灣魷魚仔、蜆等任叫任食,西班牙栗子豬肉、紐西蘭羊肉卷、花雕酒雞件、麻辣鴨血、原味香腸、魚肚等等,款式多,有鮮味。 其他嘅丸仔,鮮菜、響鈴卷、魚皮、炸番薯條、蝦片等出邊都有好多好豐富任你選擇,真係出嚟打邊爐好方便。仲有啲熟食好似豬肚、燉湯⋯⋯非常之全面。其他啲台灣烏龍茶、洛神花茶、汽水全部都任飲任食,咁嘅價錢其實真係好抵。火窩店有飄雪綿綿冰,顧客可以喺冰上邊任意加Häagen-Dazs雪糕,芋丸、仙草、紅豆呢啲甜品都幾得意,食完火鍋食返啲甜品非常之正。食完我都會推薦啲朋友嚟呢度敘舊同埋打邊爐,真係慳水慳力兼好食抵食。
我和家人去咗尖沙咀樂道「牛品」食台式火鍋火鍋店坐滿咗顧客,好熱鬧。

• 牛御品吃到飽套餐