2024-05-12 55 views
買完手搖飲品見到隔離宣傳有芫茜皮蛋湯底火鍋任食!芫茜迷朋友即話要試!仲話夏天涼住冷氣打邊鍋,有另一番滋味!笑死我!為左佢的芫茜湯底,真係咩理由都搵到。我地六點半入到等左一陣就有位,環境又大又闊落,好坐。湯底有十款可供選擇,揀咗牛御品餐,靚牛配靚湯。#M9和牛、#高質牛小排、牛舌片,一口和牛,任叫任食,入口即化,牛肉味香,有驚喜,爽口彈牙唔韌。可以食到超正的日本宮崎縣A5和牛,好滿足。最重要都無漏單,出餐快。而我仍最愛海鮮為主,有大大隻鮮鮑魚,爽口彈牙,好食。鮮蝦及卜卜蜆都一樣好出色!特別係蜆,大大粒,無沙,鮮味十足!大愛!除咗落單食物,出面仲有不同的自助區・火鍋料食物區,一般丸類、菜類、菇類、等等。飲品區,一般罐裝飲品,選擇好多,總有一款岩你!仲可以配樓下的春陽茶事飲品,即可享折扣價$20一杯(原價需$30-39不等)。甜品及雪糕自助區,大推!自由配搭口味,份量自選,絕不能錯過!而雪糕仲要係haagen dazs,多款可選,好好味!抵食,性價比極高,台灣直送火鍋配料、地道夜市小食、精選海鮮及飲品等,款式豐富,以親民價格讓客人品嚐最原本最高質的台灣味道,值得欣賞及再來。

• 澳洲M9肩胛肉
  • 美國頂級肩胛肉
  • 自助熟食
  • 牛御品
2024-05-09 53 views
我和家人去咗尖沙咀樂道「牛品」食台式火鍋,火鍋店坐滿咗顧客,好熱鬧。我哋揀咗120分鐘晚市食到飽嘅牛御品套餐。如果你5:00至6:30pm入座仲係$319,比7:00pm先入座平$40。呢期食火鍋仲送春陽茶事嘅飲品。係免費嘅,每人一杯。我哋要咗珍珠鮮奶茶同埋翡翠檸檬綠茶。好飲。 今期有新嘅湯底,綠野仙蹤濃湯鍋,主要係芫荽皮蛋豆腐,今次食完火鍋真係冇覺得熱氣同埋有燥底喎。👍我好鍾意呢個湯底。每個客人會有一隻鮮鮑魚,我哋叫咗美國風門柳、澳洲M9肩胛肉,牛肉好嫩滑,仲有蝦、台灣魷魚仔、蜆等任叫任食,西班牙栗子豬肉、紐西蘭羊肉卷、花雕酒雞件、麻辣鴨血、原味香腸、魚肚等等,款式多,有鮮味。 其他嘅丸仔,鮮菜、響鈴卷、魚皮、炸番薯條、蝦片等出邊都有好多好豐富任你選擇,真係出嚟打邊爐好方便。仲有啲熟食好似豬肚、燉湯⋯⋯非常之全面。其他啲台灣烏龍茶、洛神花茶、汽水全部都任飲任食,咁嘅價錢其實真係好抵。火窩店有飄雪綿綿冰,顧客可以喺冰上邊任意加Häagen-Dazs雪糕,芋丸、仙草、紅豆呢啲甜品都幾得意,食完火鍋食返啲甜品非常之正。食完我都會推薦啲朋友嚟呢度敘舊同埋打邊爐,真係慳水慳力兼好食抵食。
我和家人去咗尖沙咀樂道「牛品」食台式火鍋火鍋店坐滿咗顧客,好熱鬧。

• 牛御品吃到飽套餐
2024-03-08 1227 views
最近搵到尖沙咀有間台式火鍋,地點方便易搵,就喺尖沙咀isquare 附近,唔使行好遠就可以食到幾有台灣風味既火鍋店首先,佢哋嘅120分鐘任食火鍋套餐都幾抵食,我地當晚揀左牛御品套餐,$359加一,仲送春陽茶事台式飲品!佢哋湯底就真係多到你唔知揀邊個好,一共有10款,全部都好想試!我地最後揀左元氣養生湯底,真係滋味濃郁,令你一啖之間就覺得身體好滋好潤!佢仲送兩隻大大隻鮑魚添佢哋嘅肉類選擇都好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳等等,仲有西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!真係好多選擇,我個人最鐘意澳洲M9和牛,入口溶化而個牛味都係最出除咗肉類,佢哋仲有唔少其他嘅選擇,例如醉雞件同埋海鮮,有蝦、青口同埋蜆!唔係咁鐘意食肉嘅朋友都可以試下佢哋嘅豐富蔬菜同埋菇菌,真係好多款式可以揀擇!如果你鍾意小食,佢哋嘅鹽酥雞、地瓜丸同埋香腸都好好食,一定要叫埋!最後梗要食埋佢地d甜品啦!佢哋雖然係主打台式火鍋但係都有好多甜品選擇!你可以自己DIY飄雪綿綿冰,仲有台式芋圓吧加返你鍾意嘅toppings,仲有4款Haagen Dazs雪糕添!呢度食物多種類,味道好味,地點方便,坐得舒服,QR code

呢度食物多種類,味道好味,地點方便,坐得舒服,QR code 落完單上菜都好快手,絕對係一個好適合聚會同食飯地方。
  • 沙茶海鮮鍋
2024-02-08 1283 views
餐廳由屢獲殊榮嘅台灣廚師李龍翔師傅主理,主打120分鐘任飲任食台式火鍋放題,主打正宗台式風味湯底,亦有供應多款台灣直送配料同小食,座位闊落,空間感十足,值得到訪!肉有齊豬牛雞羊,海鮮亦有唔少選擇,M9肩胛肉牛味香濃,帶點咬感、第一次喺火鍋食一口牛,要注意時間、蝦夠大隻,爽口彈牙、水蓮菜比較少見,台灣special、蝦滑同花枝漿都唔錯,仲有嫩口鮮甜嘅深海魚柳同花雕醉雞,質素👍🏻比起肉/海鮮/蔬菜類,呢度最特別莫過於台式小食!款式總多,淨係食呢啲已經飽咗一半,鹽酥雞、椒鹽蝦、牛三寶、炸地瓜丸、甜不辣、香腸、蔥餡餅、黃金魚蛋,應有盡有,眼花撩亂🥹個人最鍾意蘭陽糕渣,宜蘭傳統手路菜,外冷內熱,外脆內煙韌,超級特別,越食越上癮、墨魚仔大大粒,QQ地,爽口彈牙、皮蛋豆腐入口滑溜,配上醬汁好惹味,呢幾款encore唔少次!最後唔少得呢度嘅甜品區域,一定要留肚食,可以自製飄雪綿綿冰,再加toppings、雪糕同醬汁,薏仁、紅豆、寒天、西米、椰果、愛玉、仙草、芋圓、紫米、花奶、黑糖、糖漿、雪糕筒、我全都要!食到好興奮,好瘋狂,大滿足❤️

• 美國頂級肩胛肉
  • 海鮮
  • 飲品
  • 椒鹽蝦
  • 台式小食
🍲 120分鐘晚市吃到飽套餐 - 牛極品($279)今次想介紹俾大家既係呢間台式火鍋,套餐分別有四個等級(上/極/御/殿),當然唔同等級食物既種類都會有所分別,今次就簡左「牛極品」套餐。🥣首先係揀湯底就已經有十幾款選擇,當中仲有兩款最新出限定既北投魷魚螺肉蒜鍋及雲林黑蒜雞湯鍋,如果想選擇鴛鴦鍋就要+$50,最後小編揀左「元氣養生鍋」及「蕃茄濃湯鍋」,養身鍋湯底飲落夠滋補,而另一邊蕃茄湯茄味濃郁。😋🥩 肉類方面就分別有美國頂級肩胛肉、花雕醉雞件、西班牙粟飼豬梅肉。牛肉輕輕放係湯底灼五秒,肉質鮮嫩又有牛味,醉雞件咬落滑嫩啖啖肉仲有陣陣花雕酒味夠香,豬梅肉肉味都算濃郁。😋 小食小食方面仲有炸花丸、原味香腸、宜蘭蔥餡餅,皮蛋豆腐、牛品牛三寶、炸地瓜球等等,款式種類夠哂多,個感覺就好似去左台灣夜市咁。當然小編個人最鐘意食皮蛋豆腐啦,加左麻辣汁特別惹味。🍧自助甜品吧及飲品免費任飲🍸自助甜品吧仲有台灣直送三色芋圓、西米、寒天、仙草凍、紅豆、綠茶愛玉、紫米、啫喱,可以自己簡左想食既配料再加埋黑糖、花奶及糖漿一齊食添。🍨 另一邊仲有Haagen Dazs雪糕,味道有三款簡分別係士多啤梨,冧酒提子及焦糖脆

🍲 120分鐘晚市吃到飽套餐 - 牛極品($279)

😋 小食

🍧自助甜品吧及飲品免費任飲🍸

🍨 另一邊仲有Haagen Dazs雪糕,味道有三款簡分別係士多啤梨,冧酒提子及焦糖脆餅,呢三款都唔錯唔錯。

🥤 飲品方面除左有汽水及其他飲品之外,仲有自家製既桂花烏龍、白桃烏龍任飲,選擇方面夠多。

2023-11-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 元氣養生鍋
又去打邊爐啦,揀咗牛御品120分鐘吃到飽套餐,唔同時間收費唔同,七點左右入座係$359一位~湯底有10款選擇,每個都各有特色,今次揀咗元氣養生鍋,奶白色湯底,參味藥膳味濃厚,滋補之選~今次難得每款牛肉都想試吓,所以食牛都食到好飽,自己最鍾意美國牛小排同澳洲M9肩胛肉,油花靚大片又有牛味,朋友就覺得美國肩胛肉同加拿大牛板腱都唔錯,各有喜好唔使爭~海鮮方面,每人送一隻嘅鮑魚非常鮮味,浸耐咗肉質都唔會韌,其他海鮮仲有海蝦、青口、蜆同台灣墨魚仔,質素唔錯,海蝦我哋都encore咗幾次~另外仲有不少台式小食,炸花枝丸、台灣香腸、麻辣鴨血、牛三寶、甜不辣、地瓜球等等,真係非常多唔會食得晒,唯有揀啲想食嘅嚟食~飲品主要係飲跟餐附送嘅春陽茶事手搖飲品,揀咗檸檬愛玉,酸酸地可解膩~甜品區同樣令人期待,可以自製芋圓仙草冰,諗得到嘅食材都應有盡有,例如三色芋圓、仙草、紅豆、紫米、桃膠、寒天等等,另外仲有Häagen-Dazs四隻味道任食,最愛冧酒提子味~

呢度有超好食超有牛味的牛肉!種類繁多,連海鮮都好新鮮,超級高質。非常推薦新推出的青花椒和牛湯底,湯底清甜同麻麻地的感覺好適合打邊爐,基本上都不需要點醬油都已經好入味。配上頂級肩胛肉油脂分佈均匀、真係有味覺的享受。牛御品套餐會送春陽茶事飲品、每人一隻大鮑魚。鮑魚爽脆鮮甜,飲品本身已經係低糖配方。記得正常甜度會好飲好多。另外一樣特別之處就係提供台灣特產水蓮,呢隻菜多汁脆口好好味,出面比較難買到,麻辣鴨血好過癮必叫!配菜都有好多,除了基本丸類菜類,仲有牛柏葉同水魷魚、炸物等等。雪糕同冷泡茶都一應俱全。另外仲可以自製黑糖棉花冰,可以自己加紅豆、紫米、芋圓同其他toppings。真係食得開心又玩得開心。性價比很高。一定會再訪♥。
性價比很高。一定會再訪♥。
2024-05-06
Type of Meal
Dinner
2024-05-08 0 views
尖沙咀呢間樓上火鍋店都食過好幾次,今晚再嚟食,揀左個晚市牛御品套餐,會跟送春陽茶事嘅飲品。叫左杯翡翠檸檬綠茶同烏梅汁。今次叫左新出嘅青花椒和牛鍋湯底,湯底嘅椒麻香味聞落已經幾重,食完舌頭都keep住麻辣感覺呢個餐每人仲送一粒新鮮活鮑魚,煮完嘅鮑魚肉都幾爽口。食料就用QR code自助落單,叫左澳洲M9肩胛肉、美國封門柳、美國牛小排,呢三款牛淥一陣就好快熟,牛肉唔會韌,牛肉味正常。其他食料就推介叫魚肚同水蓮菜,魚肚吸晒啲湯底,台灣直送水蓮菜幾新鮮。最後可以係甜品吧DIY自己整綿綿冰,再自由加配多種芋圓或toppings,仲有多款雪糕選擇。
尖沙咀呢間樓上火鍋店都食過好幾次,
今晚再嚟食,揀左個晚市牛御品套餐,
會跟送春陽茶事嘅飲品。
叫左杯翡翠檸檬綠茶同烏梅汁。
今次叫左新出嘅青花椒和牛鍋湯底,
湯底嘅椒麻香味聞落已經幾重,
食完舌頭都keep住麻辣感覺
呢個餐每人仲送一粒新鮮活鮑魚,
煮完嘅鮑魚肉都幾爽口。
食料就用QR code自助落單,
牛肉唔會韌,牛肉味正常。
其他食料就推介叫魚肚同水蓮菜,
魚肚吸晒啲湯底,台灣直送水蓮菜幾新鮮。
最後可以係甜品吧DIY自己整綿綿冰,
再自由加配多種芋圓或toppings,
仲有多款雪糕選擇。
2024-05-06 0 views
牛品台式火鍋喺尖沙咀樂道,真係一個火鍋愛好者嘅天堂!佢嘅120分鐘任食火鍋套餐超級吸引人!套餐有好多選擇,我推介嘅係「牛御品」。你可以叫澳洲M9和牛,肉質鮮嫩美味;美國頂級牛胛肉,肥瘦均勻,口感豐富;特上安格斯牛小排,肉汁鮮甜。啲牛肉真係新鮮好食!唔止係牛肉,火鍋配料亦都好豐富,仲有自助吧可以自己選取。台灣直送嘅丸類、蔬菜類,仲有每日燉湯同埋小食,應有盡有!最後,甜品方面,佢哋提供Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。雪糕口感濃郁,各種口味供應,真係令人回味無窮!火鍋套餐選擇多樣,牛肉鮮嫩美味,配料豐富,自助吧有多款選擇。最後仲可以享受Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。如果你鍾意火鍋同甜品,呢度絕對係你嘅首選!

火鍋套餐選擇多樣,牛肉鮮嫩美味,配料豐富,自助吧有多款選擇。最後仲可以享受Haagen Dazs雪糕,真係一個完美嘅結束。如果你鍾意火鍋甜品,呢度絕對係你嘅首選!
2024-04-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
  • 澳洲M9和牛肩胛肉
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽我哋揀咗$359嘅牛御品餐,食物、飲品、甜品種類繁多,120分鐘可以任飲任食,性價比非常高。今次點嘅牛御品吃到飽火鍋套餐仲送2杯春陽茶事嘅飲品同每位一隻大鮑魚🤩。🥢元氣養生鍋我地揀咗比較清淡嘅元氣養生鍋湯底,入面有人蔘、紅棗、杞子雞件,味道鮮甜濃郁清甜又養生😋。🥩肉類🥢加拿大頂級牛板腱牛板腱油花分佈均勻,脂肪少,有咬口,肉味濃郁,筋多肉質結實有咬口,啱曬鍾意有嚼勁嘅人👍🏻。🥢美國封門柳封門柳喺牛隻橫隔膜下面個條肉,封門柳肉質嫩滑,牛肉味好出,入口即融,用嚟做火鍋一流!🥢美國牛小排牛小排肉質鮮美柔嫩、油花分布均勻,增加,水滾淥大約4秒就食得 👍🏻。 🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙油脂紋理分佈好平均,油花化入牛肉之中,入口瞬間充滿油香,肉質嫩滑多汁,仲有微微嘅甘甜🤤🦐海鮮每人會先有一隻新鮮嘅活鮑魚,之後經qr code落單點咗蝦、蜆、青口、墨魚仔、蝦滑。個人比較推薦蝦同墨魚仔,口感彈牙👍🏻。🥟台式小食 :藤椒魚皮🆙、炸地瓜丸🆗、鴨血🆗、炸花枝丸🆙、烤椒皮蛋豆腐🆙、台式滷水豬耳🆗🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢元氣養生鍋

🥩肉類
🥢加拿大頂級牛板腱

🥢美國封門柳

🥢美國牛小排

🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙

🦐海鮮

🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶
🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、牛品冷泡茶🆗

🍦甜品
🥢雪糕🆙
自助雪糕區有4款haagendazs嘅雪糕口味可以揀,包括咖啡、雲呢拿、朱古力同我最鍾意嘅冧酒提子🤩,好食到忍唔住要encore!

🥢芋圓糖水🆙
重頭戲當然唔少得DIY飄雪綿綿冰!先將糖漿倒入機器製成沙冰,之後就可以喺芋圓吧加入配料,配料有愛玉、寒天、西米、椰果、紫米芋圓、仙草、薏仁、紅豆任君選擇,又或者加球haagendazs雪糕都得,非常豐富!

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓

#bakdiu尖沙咀 #bakdiu台式 #bakdiu火鍋#bakdiu油尖旺

尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙 店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)📍 尖沙咀樂道32-34號1樓牛品台式火鍋是一家主打優質台灣美食的餐廳,無論是火鍋還是台式小食,都能滿足食客的口味。今次我就試咗全新推出嘅青花椒和牛湯底,極力推薦鍾意食麻辣嘅朋友一試!唔會驚太油膩,另外有提供一碟花椒,麻度可以自己調節。☺️肉類選擇好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳,西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!嗌咗幾次肉都水準都keep到好好。🤪除咗肉類之外,都有提供好多唔同嘅新鮮蔬菜,麵類,丸類等,甜品等等.... 😗甜品方面有DIY飄雪綿綿冰,仲有個芋圓吧可以自由加toppings /雪糕 同埋食晚市牛御品套餐會送春陽茶事🤩除了火鍋,牛品台式火鍋的台式小食也是不可錯過的。他們的鹽酥雞非常正宗,外皮香脆可口,內裡肉嫩多汁,椒鹽蝦則是鬆脆,外層油亮,內裡鮮嫩,每一口都讓人回味無窮。😬•整體•食物:𝟺/𝟻環境 : 𝟺/𝟻
尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙

店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)
📍 尖沙咀樂道32-34號1樓

•整體•
食物:𝟺/𝟻
環境 : 𝟺/𝟻
餐廳:牛品台式火鍋地點:尖沙咀樂道菜式:台式火鍋放題餐牌:晚市有120分鐘放題,唔同餐做唔同價錢,包唔同種類數量肉類,唔同時間做唔同價錢。湯底包括元氣養生鍋、酸菜白肉鍋、牛品麻辣鍋、蕃茄濃湯鍋等。今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。鮮活鮑魚每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。QR code落單食物包括:美國牛小排:又嫩又有牛味美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食美國封門柳:好厚切,有口感同咬口澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡加拿大頂級牛板腱牛脷心托一口和牛:好大粒,啖啖肉新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添西班牙粟飼豬五花花雕醉雞件青口蝦蜆台灣墨魚仔其他QR code落單食物有:台式小食有好多款,有牛品牛三寶、皮蛋豆腐、麻辣鴨血、炸午餐肉、鹽酥雞、椒鹽蝦、炸花枝丸、台式甜不辣、炸地瓜丸等等。台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。青花椒和牛鍋湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少
餐廳:牛品台式火鍋
地點:尖沙咀樂道
菜式:台式火鍋放題
今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。
鮮活鮑魚
每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。
QR code落單食物包括:
美國牛小排
美國牛小排:又嫩又有牛味
美國頂級肩胛肉
美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食
美國封門柳
美國封門柳:好厚切,有口感同咬口
澳洲M9肩胛肉
澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味
精選美國牛胸腹
精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡
加拿大頂級牛板腱
牛脷心托
牛脷心托
一口和牛
一口和牛:好大粒,啖啖肉
新西蘭羊卷肉
新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味
西班牙粟飼豬梅肉
西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添
西班牙粟飼豬五花
花雕醉雞件
青口

台灣墨魚仔
其他QR code落單食物有:
台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。
水蓮菜
我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。
鮮活鮑魚
湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少麻得黎有d酸,不過又唔會太麻太辣。入面食材有大白菜同乾豆腐磚。另上一兜花椒比你可以自己調教味道。
自助食品區
自助食品區有多款其他火鍋配料,包括多款丸類,櫻花蝦片,水魷,竹輪卷,多款蔬菜等。
自助食品區
仲有炸魚皮、老油條、七彩蝦片,響鈴,古早麥米粥
響鈴,古早麥米粥
自助熟食有滷水豬肚、滷水雞翼尖、時日燉湯、肉燥飯、粉麵、蒜泥拍青瓜等。老實講,我地只需要行去攞菜,其實落QR code食肉已經夠飽。
自助熟食
自助熟食
自助食品區仲有Häagen-Dazs雪糕任食,一共有四款,分別有士多啤梨,冧酒提子,朱古力同雲呢拿,出去食一杯雪糕都唔少錢。仲有窩夫餅可以自製雪糕cone。
自助甜品吧
自助甜品
自助甜品吧
自助甜品吧仲有DIY飄雪綿綿冰,整完可以喺隔離自由加配料,包括台灣直送三色芋圓、西米、寒天、仙草凍、紅豆、綠茶愛玉、紫米、薏仁,鳳梨椰果,再加埋黑糖、花奶,糖漿或者雪糕同食。
飲品櫃
飲品櫃有三大個,包括多款罐裝汽水,樂天罐裝飲品,茶,酒精飲品,仲有自家製既桂花烏龍、白桃烏龍,洛神花茶,藍莓水果茶等。
珍珠鮮奶茶
每位仲送一杯春陽茶事飲品4選1,我地揀左珍珠鮮奶茶,可以揀正常糖,半糖或者無糖,用QR code落單,然後就自動送上,超抵wor。
醬料
醬料自助。
總括而言,呢度火鍋放題餐非常豐富,包勁多款肉類海鮮,仲有多種甜品同台式茶飲,真係大大滿足。落完單食物好快就上枱,食物質素唔錯,而且個爐好夠力。座位有私隱度,服務員人多而且收碟快。今餐好滿意。假日前夕晚市好旺場。
2024-04-30
美國牛小排
美國頂級肩胛肉
澳洲M9肩胛肉
新西蘭羊卷肉
西班牙粟飼豬梅肉
珍珠鮮奶茶
2024-05-03 14 views
星期六經過isquare 見到呢間120分鐘任食火鍋套餐都幾抵食!就決定try try 呢間台式火鍋!今次就揀左牛御品套餐~佢哋嘅肉類選擇超豐富,我最鐘意澳洲M9和牛!牛味最出之餘油脂好豐富同好平均~仲有好多海鮮、梳菜同小食揀!推薦鹽酥雞!最後仲有得DIY飄雪綿綿冰,有得揀勁多toppings,仲有Haagen Dazs雪糕!醬料都有好多款式揀!竟然有得加油蔥酥!加完勁香!一定要試!Overall quality幾好!可以去食!

醬料都有好多款式揀!竟然有得加油蔥酥!加完勁香!一定要試!

Overall quality幾好!可以去食!
發現尖沙咀有間好抵食嘅台式火鍋,120分鐘任飲任食,最平$319就可以食到澳洲M9和牛!佢哋主打台式風味湯底之餘,仲有多款台灣小食同埋台灣甜品。佢哋嘅火鍋配料選擇非常多,有齊豬牛雞羊同埋海鮮!而台灣小食都有去旅行必食嘅炸地瓜丸、炸花枝丸、台灣腸等等。今次特別留意到佢嘅甜品真係非常吸引,有去台灣一定要食嘅芋圓DIY,配料非常之多,有我好鍾意食嘅紫米、啫喱粒粒同埋鳳梨椰果。除咗有芋圓之外,仲有雪糕😋 好豐富~

佢哋主打台式風味湯底之餘,仲有多款台灣小食同埋台灣甜品

佢哋嘅火鍋配料選擇非常多,有齊豬牛雞羊同埋海鮮!
而台灣小食都有去旅行必食嘅炸地瓜丸、炸花枝丸、台灣腸等等。

除咗有芋圓之外,仲有雪糕😋 好豐富~
2024-05-01 13 views
好耐無食台式火鍋,朋友介紹就去左呢間牛品,應有盡有,地點就腳,價錢貼地餐廳座位闊落 坐得舒服 服務唔錯👍🏻呢到係主打正宗台式風味湯底佢哋湯底就真係多到你唔知揀邊個好,一共有10款,全部都好想試呀😍😍👉🏻食物種類肉類選擇好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳,西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!真係好多選擇另外仲有雞件,新鮮蔬菜,麵類,丸類等,甜品等等……自助小菜-蒜泥拍青瓜,青瓜爽脆無比,蒜🧄泥好惹味另外不得不提提任食配料其中幾款好特別✨海膽包-我第一次食(講真的),入面包住濃濃的海膽,大大粒,好彈牙🤩正👍🏻✨香芋包心上貢-貢丸好彈牙,大大粒,入面包住嘅芋頭好出色✨蘭花乾-有口感,食落多層次,索晒湯底既精華,食完想再食

餐廳座位闊落 坐得舒服 服務唔錯👍🏻

呢到係主打正宗台式風味湯底

👉🏻食物種類
另外仲有雞件,新鮮蔬菜,麵類,丸類等,甜品等等……

自助小菜-蒜泥拍青瓜,青瓜爽脆無比,蒜🧄泥好惹味
另外不得不提提任食配料其中幾款好特別

✨香芋包心上貢-貢丸好彈牙,大大粒,入面包住嘅芋頭好出色

✨蘭花乾-有口感,食落多層次,索晒湯底既精華,食完想再食