🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽我哋揀咗$359嘅牛御品餐,食物、飲品、甜品種類繁多,120分鐘可以任飲任食,性價比非常高。今次點嘅牛御品吃到飽火鍋套餐仲送2杯春陽茶事嘅飲品同每位一隻大鮑魚🤩。🥢元氣養生鍋我地揀咗比較清淡嘅元氣養生鍋湯底,入面有人蔘、紅棗、杞子雞件,味道鮮甜濃郁清甜又養生😋。🥩肉類🥢加拿大頂級牛板腱牛板腱油花分佈均勻,脂肪少,有咬口,肉味濃郁,筋多肉質結實有咬口,啱曬鍾意有嚼勁嘅人👍🏻。🥢美國封門柳封門柳喺牛隻橫隔膜下面個條肉,封門柳肉質嫩滑,牛肉味好出,入口即融,用嚟做火鍋一流!🥢美國牛小排牛小排肉質鮮美柔嫩、油花分布均勻,增加,水滾淥大約4秒就食得 👍🏻。 🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙油脂紋理分佈好平均,油花化入牛肉之中,入口瞬間充滿油香,肉質嫩滑多汁,仲有微微嘅甘甜🤤🦐海鮮每人會先有一隻新鮮嘅活鮑魚,之後經qr code落單點咗蝦、蜆、青口、墨魚仔、蝦滑。個人比較推薦蝦同墨魚仔,口感彈牙👍🏻。🥟台式小食 :藤椒魚皮🆙、炸地瓜丸🆗、鴨血🆗、炸花枝丸🆙、烤椒皮蛋豆腐🆙、台式滷水豬耳🆗🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢元氣養生鍋

🥩肉類
🥢加拿大頂級牛板腱

🥢美國封門柳

🥢美國牛小排

🥢澳洲M9和牛肩胛肉🆙

🦐海鮮

🍢自助食品: 蝦片、丸類、蔬菜、烏冬、麵、牛品牛三寶
🧋自助食品&飲品:春陽茶事烏梅汁🆙、牛品冷泡茶🆗

🍦甜品
🥢雪糕🆙
自助雪糕區有4款haagendazs嘅雪糕口味可以揀,包括咖啡、雲呢拿、朱古力同我最鍾意嘅冧酒提子🤩,好食到忍唔住要encore!

🥢芋圓糖水🆙
重頭戲當然唔少得DIY飄雪綿綿冰!先將糖漿倒入機器製成沙冰,之後就可以喺芋圓吧加入配料,配料有愛玉、寒天、西米、椰果、紫米芋圓、仙草、薏仁、紅豆任君選擇,又或者加球haagendazs雪糕都得,非常豐富!

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓

#bakdiu尖沙咀 #bakdiu台式 #bakdiu火鍋#bakdiu油尖旺