尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙 店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)📍 尖沙咀樂道32-34號1樓牛品台式火鍋是一家主打優質台灣美食的餐廳,無論是火鍋還是台式小食,都能滿足食客的口味。今次我就試咗全新推出嘅青花椒和牛湯底,極力推薦鍾意食麻辣嘅朋友一試!唔會驚太油膩,另外有提供一碟花椒,麻度可以自己調節。☺️肉類選擇好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳,西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!嗌咗幾次肉都水準都keep到好好。🤪除咗肉類之外,都有提供好多唔同嘅新鮮蔬菜,麵類,丸類等,甜品等等.... 😗甜品方面有DIY飄雪綿綿冰,仲有個芋圓吧可以自由加toppings /雪糕 同埋食晚市牛御品套餐會送春陽茶事🤩除了火鍋,牛品台式火鍋的台式小食也是不可錯過的。他們的鹽酥雞非常正宗,外皮香脆可口,內裡肉嫩多汁,椒鹽蝦則是鬆脆,外層油亮,內裡鮮嫩,每一口都讓人回味無窮。😬•整體•食物:𝟺/𝟻環境 : 𝟺/𝟻
尖沙咀都食到正宗台灣火鍋😙

店舖:牛品台式火鍋 (尖沙咀)
📍 尖沙咀樂道32-34號1樓

•整體•