餐廳:牛品台式火鍋地點:尖沙咀樂道菜式:台式火鍋放題餐牌:晚市有120分鐘放題,唔同餐做唔同價錢,包唔同種類數量肉類,唔同時間做唔同價錢。湯底包括元氣養生鍋、酸菜白肉鍋、牛品麻辣鍋、蕃茄濃湯鍋等。今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。鮮活鮑魚每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。QR code落單食物包括:美國牛小排:又嫩又有牛味美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食美國封門柳:好厚切,有口感同咬口澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡加拿大頂級牛板腱牛脷心托一口和牛:好大粒,啖啖肉新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添西班牙粟飼豬五花花雕醉雞件青口蝦蜆台灣墨魚仔其他QR code落單食物有:台式小食有好多款,有牛品牛三寶、皮蛋豆腐、麻辣鴨血、炸午餐肉、鹽酥雞、椒鹽蝦、炸花枝丸、台式甜不辣、炸地瓜丸等等。台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。青花椒和牛鍋湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少
餐廳:牛品台式火鍋
地點:尖沙咀樂道
菜式:台式火鍋放題
今晚食牛御品餐,假日前夕$339一位另加一。
鮮活鮑魚
每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。
QR code落單食物包括:
美國牛小排
美國牛小排:又嫩又有牛味
美國頂級肩胛肉
美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣好食
美國封門柳
美國封門柳:好厚切,有口感同咬口
澳洲M9肩胛肉
澳洲M9肩胛肉:同美國牛小排、美國頂級肩胛肉一樣好味
精選美國牛胸腹
精選美國牛胸腹:間肥間瘦,好邪惡
加拿大頂級牛板腱
牛脷心托
牛脷心托
一口和牛
一口和牛:好大粒,啖啖肉
新西蘭羊卷肉
新西蘭羊卷肉:好嫩,少少羊酥味
西班牙粟飼豬梅肉
西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃,仲彈牙添
西班牙粟飼豬五花
花雕醉雞件
青口

台灣墨魚仔
其他QR code落單食物有:
台灣直送食品有多款餃子、蝦滑、花枝漿、水蓮菜等。
水蓮菜
我第一次食水蓮菜,原來係好爽口,外形就好似蔥條或者通菜。
鮮活鮑魚
湯底我地揀左青花椒和牛鍋,帶微微花椒辣味,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味,少少麻得黎有d酸,不過又唔會太麻太辣。入面食材有大白菜同乾豆腐磚。另上一兜花椒比你可以自己調教味道。
自助食品區
自助食品區有多款其他火鍋配料,包括多款丸類,櫻花蝦片,水魷,竹輪卷,多款蔬菜等。
自助食品區
仲有炸魚皮、老油條、七彩蝦片,響鈴,古早麥米粥
響鈴,古早麥米粥
自助熟食有滷水豬肚、滷水雞翼尖、時日燉湯、肉燥飯、粉麵、蒜泥拍青瓜等。老實講,我地只需要行去攞菜,其實落QR code食肉已經夠飽。
自助熟食
自助熟食
自助食品區仲有Häagen-Dazs雪糕任食,一共有四款,分別有士多啤梨,冧酒提子,朱古力同雲呢拿,出去食一杯雪糕都唔少錢。仲有窩夫餅可以自製雪糕cone。
自助甜品吧
自助甜品
自助甜品吧
自助甜品吧仲有DIY飄雪綿綿冰,整完可以喺隔離自由加配料,包括台灣直送三色芋圓、西米、寒天、仙草凍、紅豆、綠茶愛玉、紫米、薏仁,鳳梨椰果,再加埋黑糖、花奶,糖漿或者雪糕同食。
飲品櫃
飲品櫃有三大個,包括多款罐裝汽水,樂天罐裝飲品,茶,酒精飲品,仲有自家製既桂花烏龍、白桃烏龍,洛神花茶,藍莓水果茶等。
珍珠鮮奶茶
每位仲送一杯春陽茶事飲品4選1,我地揀左珍珠鮮奶茶,可以揀正常糖,半糖或者無糖,用QR code落單,然後就自動送上,超抵wor。
醬料
醬料自助。
總括而言,呢度火鍋放題餐非常豐富,包勁多款肉類海鮮,仲有多種甜品同台式茶飲,真係大大滿足。落完單食物好快就上枱,食物質素唔錯,而且個爐好夠力。座位有私隱度,服務員人多而且收碟快。今餐好滿意。假日前夕晚市好旺場。
2024-04-30
美國牛小排