日式居酒屋裝潢,味道貼近港式風味。餐廳係唔少打工仔嘅聚腳點,收工後同同事食串燒吹下水,加埋星期一有七五折優惠,感覺較抵食!✨燒馬來西亞大蜆 $98類似清酒煮蜆,調味較清淡,主要食返大蜆嘅原汁原味。✨燒珍寶大扇貝(蒜蓉) $78 😍燒得幾好,扇貝肉飽滿多汁,蒜蓉醬汁同索晒汁嘅粉絲係靈魂!好貼近平時大排檔嘅風味!✨燒雞肉串(沙嗲) $29沙嗲醬汁有花生香氣,雞肉正常發揮。✨燒芝士響鈴兩條 $26響鈴炸到脆卜卜,好似食緊薯片咁,裏面係鹹香芝士。我貪心啲,如果有埋紫菜夾喺中間就更好。✨燒頂級蜜糖墨魚丸 $29回憶返晒嚟,記得以前返學小息嗰陣就會衝去小食部買墨魚丸牛丸,蜜糖汁甜甜地幾好食,外皮燒至微焦,口感亦不錯。✨燒新鮮脆皮白鱔 $72 😍肉質彈牙,的確係幾新鮮!✨芝士焗意大利大蘑菇 $49 一口咬落去爆發菇汁,菇味十足,如果加埋煙肉粒🥓 相信層次感會更豐富!得芝士就略嫌味道比較單調。✨雞皮餃子 $65/5隻 😍外皮黃金酥脆,內餡軟嫩多汁,蘸埋醬汁,出色!✨明太子釀雞翼(2pcs) $29味道香辣,明太子味濃。

✨燒馬來西亞大蜆 $98
類似清酒煮蜆,調味較清淡,主要食返大蜆嘅原汁原味。

✨燒珍寶大扇貝(蒜蓉) $78 😍

✨燒雞肉串(沙嗲) $29
沙嗲醬汁有花生香氣,雞肉正常發揮。

✨燒芝士響鈴兩條 $26

✨燒頂級蜜糖墨魚丸 $29

✨燒新鮮脆皮白鱔 $72 😍
肉質彈牙,的確係幾新鮮!

✨芝士焗意大利大蘑菇 $49

✨雞皮餃子 $65/5隻 😍
外皮黃金酥脆,內餡軟嫩多汁,蘸埋醬汁,出色!

✨明太子釀雞翼(2pcs) $29
味道香辣,明太子味濃。