呢間「喜膳燒」係位於寶勒巷10號地舖,是在大廈裏的地舖,店門的裝飾和燈光已經很有在日本深夜時遇到的串燒店啲感覺~由不同種類的串燒,包括:時令海鮮🦐、牛肉🐮、豬雞🐷🐔、丸腸類、蔬菜瓜類🥬,除咗一啲串燒類別還有一些小食、主食和甜品🍮店員會把食物放在熱石板上,令串燒keep住溫度♨️唔怕啲野食會凍👍🏻 🔸燒馬來西亞大蜆 $88好新鮮又大粒,而且係無沙的👍🏻食落是鮮甜味十足❤️🔸燒珍寶大扇貝$78可選蒜蓉🧄或者芝士🧀口味係有好多粉絲係上面🤤好夠味👍🏻扇貝都大大粒~🔸燒新鮮脆皮白鳝 $68大愛呀😙😙 因為想自己一個人享受一串白鱔,所以叫咗兩串,同朋友一人一串個皮燒到脆卜卜🤤 肉質鮮嫩🔸海鹽燒皇牌牛舌 $49每塊都有一定嘅厚度,好有咬口又唔會好硬係好爽口嘅效果,咸度亦啱啱好😆🔸日本霜降和牛串 $59霜降和牛串脂香肉嫩🔸燒紐西蘭羊架 $88係有2隻的,唔會好油同唔多脂肪亦都唔會好騷🔸泰式燒原隻鮮魷魚🦑 $88原隻鮮魷魚🦑大大隻入口豐富的炭燒和鮮味,再配合咗泰式辣醬Yummy! Yummy!🔸燒玉桂焦糖金菠蘿 🍍 $38我係好鐘意食燒菠蘿🤤燒到金黃色,咬落嗰一下係有一層焦糖脆,正呀😍菠蘿🍍又Juicy

店員會把食物放在熱石板上,令串燒keep住溫度♨️
唔怕啲野食會凍👍🏻

🔸燒馬來西亞大蜆 $88
好新鮮又大粒,而且係無沙的👍🏻
食落是鮮甜味十足❤️

🔸燒珍寶大扇貝$78
可選蒜蓉🧄或者芝士🧀口味
係有好多粉絲係上面🤤好夠味👍🏻
扇貝都大大粒~

🔸燒新鮮脆皮白鳝 $68
個皮燒到脆卜卜🤤 肉質鮮嫩

🔸海鹽燒皇牌牛舌 $49
每塊都有一定嘅厚度,好有咬口又唔會好硬
係好爽口嘅效果,咸度亦啱啱好😆

🔸日本霜降和牛串 $59
霜降和牛串脂香肉嫩

🔸燒紐西蘭羊架 $88
係有2隻的,唔會好油同唔多脂肪
亦都唔會好騷

🔸泰式燒原隻鮮魷魚🦑 $88
原隻鮮魷魚🦑大大隻
入口豐富的炭燒和鮮味,再配合咗泰式辣醬
Yummy! Yummy!
泰式燒原隻鮮魷魚

🔸燒玉桂焦糖金菠蘿 🍍 $38
我係好鐘意食燒菠蘿🤤
燒到金黃色,咬落嗰一下係有一層焦糖脆,正呀😍
菠蘿🍍又Juicy
燒玉桂焦糖金菠蘿