上次喺尖沙咀同朋友食完串燒覺得味道唔錯,今日打算喺同區尋找串燒店再戰😎見到呢間網上評價不錯,所以入去試吓❤️<燒珍寶大扇貝> $78揀咗蒜蓉味道,扇貝入面有粉絲同大粒瑤柱,味道鮮甜,蒜蓉同扇貝嘅配搭冇得輸~<蒜蓉焗金菇> $58見到有黑松露口味可以揀🥰黑松露味道恰到好處咁帶出金菇嘅鮮味,金菇份量都足夠,第一次咁樣食覺得都幾新鮮❤️<燒茄子> $29蒜蓉嘅香味滲入咗茄子肉入面,無限encore,如果份量可以多啲會更好🤣<燒台式香腸> $26油脂比例適中,表面撒上少少椒鹽粉,食落去更加香口😝<明太子釀雞翼兩隻> $49明太子同啲雞翼既配搭唔錯,明太子獨有嘅鹹味同雞翼嘅肉質配合,嗰陣鹹香唔會太重幾好食<泰式燒原隻鮮魷魚> $88魷魚燒得香口,就咁食都食得出食材原本的爽滑,點埋一邊伴上既泰式醬汁,更能帶魷魚嘅鮮甜🤪

<燒珍寶大扇貝> $78
燒珍寶大扇貝

<蒜蓉焗金菇> $58
蒜蓉焗金菇

<燒茄子> $29
燒茄子

<燒台式香腸> $26
油脂比例適中,表面撒上少少椒鹽粉,食落去更加香口😝
燒台式香腸

<明太子釀雞翼兩隻> $49