呢間餐廳相信唔少人都有聽過或者食過😌我自己兩年前都有嚟過,估唔到今次再嚟依然咁受歡迎咁多人👥我同朋友嗰日去到因為壞咗部𨋢,所以等咗三四個字先上到去🥺大家如果要去嘅話記住預啲時間排隊搭𨋢,棟樓得兩部唔算大嘅𨋢,仲要差唔多層層都係食肆,所以等𨋢都要啲時間啊🥸#甜辣炸雞(半份)💰$158每一件炸雞🍗嘅外層都有滿滿嘅甜辣醬,雖然好邪惡但一啖食落去真係好滿足!我自己覺得醬汁唔算好辣,算係偏甜嘅甜辣,同我一齊食嗰位朋友就完全唔食辣嘅,佢表示覺得辣🥵都要一路食一路飲嘢先得,不過見佢都有食第二件炸雞,應該係還可以接受嘅😎雞肉完全唔乾或者柴,好多汁嫩滑~呢個下次去都會Encore😋#薯仔煎餅💰$82薯仔煎餅🥔就係…薯仔煎餅XD雖然望落好薄好似煎得好脆,但其實佢質感好軟糯㗎~不過建議唔好就咁食,點埋佢俾嘅醬汁酸酸地咁就好食🤤同埋意外地上癮XD#街頭魚糕串串💰$206街頭魚糕串串🍢係會連埋gas爐一齊上,等到佢出煙起泡就可以食啦🫧熱辣辣嘅魚糕真係好正🥹睇相都見到佢一串唔係淨係得一塊好薄嘅魚糕,而係摺埋幾層咁樣串起,而且魚糕索曬湯汁,食落去真係巧滿足!🥹魚糕迷唔可以錯過啊!環境方面,裝修係模仿喺真。韓國布帳馬

甜辣炸雞(半份)

#甜辣炸雞(半份)
💰$158

薯仔煎餅

#薯仔煎餅
💰$82

街頭魚糕串串

#街頭魚糕串串
💰$206

環境方面,裝修係模仿喺真。韓國布帳馬車嘅環境,裝修可以見到韓國街頭嘅漫畫店洗衣店🏬好似坐喺韓國街頭食飯咁~再加埋播得勁hyper嘅kpop🎶真係一秒置身首爾啊🤣不過如果想同朋友傾計就可能要轉場啦~因為場地細而且都比較嘈,想傾計可能會有啲難,但整體嚟講都係唔錯嘅體驗🥰
2024-04-26
甜辣炸雞(半份)
薯仔煎餅
街頭魚糕串串