🌟②⓪②① - 最終章🌟生日月 朋友真係帶我食好多好嘢👏🏻朋友一早book定位 嗰日入到去係平日嘅夜晚 依然full house🧡🐮極上鹽燒牛舌芯 $118一口口極口切嘅牛舌芯實在不能抗拒😋每件都煎到表面香脆 咬入口感非常爽口彈牙 煎得恰到好處 油脂滿滿在口腔內 滿口香氣👅🍣海苔拖羅赤膽壽司 $198相對比較昂貴 因為其實只有兩小件壽司🍣但 入口即融嘅拖羅 再加上鮮甜、口感奶滑嘅海膽 一次半次嘅奢侈都覺得值得😋🥢汁煮左口魚裙邊 $138左口魚裙邊是背鰭和臀鰭之間的那一條邊 超級肥美 甘甜魚油緩緩滲出 層次豐富 再加上被微酸的醬汁埋著 份外濃郁甘香😍今次係我第一次試左口魚裙邊 十分驚喜🤩🧀明太子芝士山藥 $62山藥本身就只有淡淡的味道 但煎過後又格外香口🍳所以見佢配明太子芝士 朋友急不及待要叫😋山藥的爽脆口感 再配上入口即融的明太子芝士 更具層次感🥚蓬松玉子 $98超 好 食derrrrr‼️蛋香味濃郁之餘🍳夾落去仲有邪惡拉絲🧀沾上醬汁後甜甜的 蛋香味更突出★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🍮抹茶心太軟 $78又到品嚐到
🌟②⓪②① - 最終章🌟

蓬松玉子

🍮抹茶心太軟 $78

又到品嚐到抹茶甜品的時候💚
★外觀:呢個心太軟外觀比較似大福😂但又好特別 有別傳統的
★ 口感:很ok! 外面脆脆地 一切開已有海量抹茶醬湧出嚟😍😍
★ 味道:味道都可以 唔係假抹茶 少濃郁 茶味可以再出啲就好💚
抹茶心太軟

🍹白桃酌🍑 / 巨峰酌🍇 $78

相對遜色就係呢兩杯酒🍹只飲到糖水及酒味 好甜!就完全冇本身白桃和巨峰應有的味道😕
極上鹽燒牛舌芯
海苔拖羅赤膽壽司