【驚喜全部食物大高質❤️‍🔥】呢間真心人氣CAFE‼️佢啲SOUFFLÉ PANCAKE真心好出名😍長期排長龍😫LUNCH HOUR DINNER TIME真係好多人😭搞到我好想食多幾次但又唔想排隊🥺一開始以為剩係甜品出名,食完之後發現好多都好高質😍完全係成為我心目中CAFE NO.1 🥇(但其實我好少食CAFE🤣).🍴熔岩乳酪藍莓疏乎厘班戟 疏乎厘有好多唔同嘅味😬呢個係好耐之前食😂已經冇咗呢個味!一上果陣係有塊膠,一拎走塊膠啲乳酪好似熔岩咁流落唻真係勁打卡ABLE📸梳乎厘啲CREAM 好CREAMY😍食落唔會好甜👍🏻空氣感十足,好似食緊棉花糖咁,會動L動L咁郁好JENG🥰加埋朱古力脆脆一齊食好正😍呢度梳乎厘真係必點‼️.🍴佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟 呢個味係近排有😍雖然佢唔係熔岩嘅SOUFFLÉ 🌋但佢食落去都係軟綿綿,蛋味都幾香🥚加埋濃郁伯爵茶味🍵有甜甜地嘅啫喱、橙、西柚🍊推介❣️.🍴 COBBER NOODLE 蕃茄意粉蕃茄味濃,蝦嘅份量都多,佢有得揀辣度,我地揀咗少辣,但都偏辣🌶會令人想繼續食落去😚推介‼️.🍴黑松露忌廉雜菌意粉 黑松露意粉松露味好濃👍🏻聞落去都好香,雜菌嘅份量都
🍴熔岩乳酪藍莓疏乎厘班戟
熔岩乳酪藍莓疏乎厘班戟

🍴佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟
佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟

🍴 COBBER NOODLE
COBBEE  NOODLE

🍴黑松露忌廉雜菌意粉
黑松露忌廉雜菌意粉

黑松露意粉松露味好濃👍🏻聞落去都好香,雜菌嘅份量都多,個汁食落好CREAMY😋
🍴鹹蛋黃薯條
鹹蛋黃薯條鹹蛋味好香🍟炸得幾脆,每條薯條都有鹹蛋味嘅味🫢聞落去都好香🥳
🍴松露薯條
松露薯條

黑松露薯條好多黑松露醬👍🏻唔叫話好濃,唔中意黑松露嘅人都可以叫😂底果啲薯條係冇黑松露醬沾到嘅😙佢係用幼身薯條🍟炸得夠脆😋
🍴蕃茄辣肉丸
蕃茄辣肉丸

佢有10粒,好濃蕃茄味🥫越食越辣🌶佢仲跟咗幾塊包,個包夠曬脆🍞 包加醬一齊食真係好好食😋啲醬好多😂多到可以沾埋薯條食🍅
🍴和風火焰帆立貝意粉
和風火焰帆立貝意粉

呢款係期間限定,食落好有日本FEEL🇯🇵有3大舊帆立貝🍴幾特別😬但佢意粉麵條幾幼😋幾中意呢隻質地👍🏻
🍴明太子大蝦忌廉燉飯
明太子大蝦忌廉燉飯

味道唔錯食落好CREAMY,唔會話好鹹😚粒粒飯都有明太子汁🤣蝦嘅份量有都唔少,但啲蝦爽口🦐辣辣地令人停唔到口😳
🍴炸魷魚鬚配芥末籽蛋黃醬
炸魷魚鬚配芥末籽蛋黃醬

魷魚炸得夠脆口,份量都多😚
🕛星期六12點到都要等到1點半😭因為佢無限時🥺所以真係好難預等到幾點,有啲客真係食完坐喺度傾好耐計😫門口又12點幾開始到我走果陣2點幾都排長龍好多人😤
🔖佢定期會出唔同期間限定嘅食物🤩例如意粉、SOUFFLÉ PANCAKE💩琴日去見到佢好似出咗三款期間限定SOUFFLÉ PANCAKE😋包括芒果味同伯爵茶,仲有一款唔記得😂不過最出名嘅TIRAMISU 熔岩SOUFFLÉ PANCAKE就放係BASIC MENU💩大家唔使驚冇得食😋
💡雖然佢都幾多位,但係無限時真係令門口好多人
💡其實佢都幾隱蔽,係工廈上一層😬
💡有加一服務費💲
😷大家記著等疫情好返啲先去試💪🏻
💎推介指數: 💎💎💎💎💎(全部食物都好高質😋)
💡性價比:✨✨✨✨✨
🍴ENCORE指數: 💛💛💛💛💛(絕對會再去😍我仲未食到TIRAMISU SOUFFLÉ PANCAKE😭
熔岩乳酪藍莓疏乎厘班戟
佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟