觀塘嘅工業大廈出晒名多隱世Cafe🤫呢間最出名就係佢哋嘅梳乎厘 價錢仲要好貼地🫶🏻見佢地出左全新情人節套餐 即刻試試佢🥰.📌情人節限定二人套餐 $888/21️⃣餐湯 - 特濃黑松露蘑菇忌廉湯冇改錯名 真係特濃菇菌味 而且好足料 勁多野菌粒粒喺入面 仲有一堆黑松露醬🍄口感好杰好creamy 高質🖤.2️⃣前菜 - 60個月西班牙橡果級火腿凱撒沙律巴馬火腿鹹香十足 好瘦 仲有好多炸煙肉碎 勁香口🥓但沙律菜撈左太多醬 超膩 我同男朋友都搞唔掂🥗.3️⃣小食 - 香辣水牛城單骨雞翼雞翼應該有炸過 即使沾滿晒醬 但外皮依然脆脆地🤩肉質都嫩 唔會炸到過晒火🔥個buffalo醬好夠辣 好惹味🌶️.4️⃣主菜 - 澳洲M9+和牛脊·燒汁 +$88兩款和牛 我都係鍾意澳洲多啲🦘油脂分布冇日本A5咁多 不過個肉一咬落好軟淋🥩雖然咬多陣都幾韌 但係可接受範圍😆食落冇咁重油膩感之外 個牛味相對濃郁好多🐮加埋燒汁吊一吊味👍🏻旁邊嘅烤雜菜有甘旬仔, 粟米仔同法邊豆🥕🌽用左少少鹽嚟調味 全部都烤得幾香口🧂.5️⃣主菜 - 日本A5級岩鹽飛驒牛肉眼蓋 +$108呢款望落就高級啲 夠粉嫩 雪花多啲❄️食落都係好軟淋 而且唔會韌😍不過油脂感太

📌情人節限定二人套餐 $888/2

小食 - 香辣水牛城單骨雞翼

4️⃣主菜 - 澳洲M9+和牛脊·燒汁 +$88
主菜 - 澳洲M9+和牛脊·燒汁

5️⃣主菜 - 日本A5級岩鹽飛驒牛肉眼蓋 +$108
呢款望落就高級啲 夠粉嫩 雪花多啲❄️食落都係好軟淋 而且唔會韌😍不過油脂感太重 一咬落去就爆晒油 滿滿油脂感 就冇肉嘅感覺 相對起上嚟太膩🥺佢個油香蓋過晒牛味 對比上嚟就麻麻地🫣好彩加左少少岩鹽 可以解膩🧂
主菜 - 日本A5級岩鹽飛驒牛肉眼蓋

6️⃣甜品 - 期間限定·Oreo Bailey’s酒心朱古力慕斯
甜品又做得幾精緻🥰成個都pink pink 好少女心💓Oreo慕絲好軟滑 唔會好甜 Oreo味都唔重🤔內餡竟然有三層 有驚喜🥳先係朱古力海綿蛋糕 幾鬆軟唔乾 可可味較淡🍰再嚟一層應該係Baileys黑朱古力 酒香同可可濃苦味都勁濃郁🥃🍫最底係Oreo餅底 較薄身 存在感冇乜🙈

7️⃣飲品 - 海鹽Kiri芝士奶蓋抺茶 $43->$21.5
隨餐半價加配特飲🥤芝士奶蓋好綿密厚身 雖然海鹽味唔出 但芝士鹹香味已經好夠🧀而且個奶味都好濃郁🥛出色過好多手搖飲品店❣️平時好多都係配抹茶拿鐵 就咁用抹茶底 個回甘茶味更出🍵整體飲落好清新🤍💚
海鹽Kiri芝士奶蓋抺茶

8️⃣飲品 - Oreo忌廉沙冰 $46->$23
好足料 每一啖都好似食緊Oreo咁 感覺加左好多塊入去牛奶到整成🖤即使啲冰溶晒 都依然係滿滿嘅Oreo餅碎口感🍪面頭嘅忌廉超滑好輕盈 仲好香奶味🥛沙冰味道都偏甜 加埋厚厚嘅忌廉 都幾肥仔 但好正😈
Oreo忌廉沙冰

📌蜜桃乳酪雪糕 $18
📌柚子乳酪雪糕 $18
另外仲加配左兩款都好正 係froyo嘅感覺🍨酸酸甜甜嘅乳酪雪糕 再加埋清新嘅蜜桃同柚子果香 解膩又好食🍑
乳酪雪糕
餐湯 - 特濃黑松露蘑菇忌廉湯