2019-04-14 61 views
下星期就復活節🐰,夜晚約咗閨蜜食飯兼plan行程💂‍♂️,大家越傾越起勁,亦越講越大聲😅未出發已經好興奮,希望旅程順順利利✈言歸正傳,講返野食先🤣可以散叫亦有set dinner,dinner set 抵食又有餐湯、飲品同麵包條👍由於旅行前想慳d所以一人揀咗一個set餐湯係雜菜湯,味道啱啱好~我點既蒜片欖油白酒鮮蜆天使麵($158)麵質比較乾身,但蜆肉頗多加$12飲熱既特濃朱古力,朱古力濃得嚟帶有點點黑朱古力既甘苦味,正☕朋友既係龍蝦汁海鮮意大利飯($178),意大利飯偏軟易入口嗰種,海鮮包括青口帶子同蝦,仲有三文魚。凍榛子朱古力(加$14)榛子味突出,加埋朱古力唔會過甜

言歸正傳,講返野食先🤣

餐湯

餐湯係雜菜湯,味道啱啱好~
蒜片欖油白酒鮮蜆天使麵

特濃朱古力

龍蝦汁海鮮意大利飯

凍榛子朱古力

凍榛子朱古力(加$14)
榛子味突出,加埋朱古力唔會過甜
特濃朱古力
龍蝦汁海鮮意大利飯