2024-04-20 456 views
呢間牛扒店基本上可以選擇嘅只有牛扒嘅生熟、嘢飲、甜品同埋飲咩水,而牛扒只會供應肉眼扒。1️⃣餐前沙律+法棍包佢個沙律有啲合桃,配埋沙律醋真係幾好食,而且佢啲沙律菜應該係奶油生菜,口感甜脆爽口,加埋沙律醋酸酸地幾開胃2️⃣牛扒+無限任添鴨油炸薯條牛扒碟下面有蠟燭烘住Keep Warm,佢啲牛扒已經切好一件件,食嗰陣都方便嘅,我地中意食生啲就Order左Rare。除咗牛扒佢仲會提供炸薯條,佢啲薯條真係非常好食,佢見到你食到差不多嘅時候會過嚟拎住一盤啱啱炸起嘅薯條,問你要唔要,如果個胃仲有位嘅朋友一定要起碼食多一轉!!3️⃣甜品-Mille Feuille食完正餐就梗係要食甜品啦,佢嘅甜品可能每日都唔同,你就可以問佢今日有咩甜品,佢就會推車仔俾你揀,咁你就揀你想食咩。我見呢千層酥好似好吸引咁,佢嚟到嘅時候比display嗰份大份。結果我食唔晒就問佢可唔可以打包,雖然已經比我「了」到爛晒,侍應都好好心機咁樣拎入廚房幫我打包。不得不說餐廳服務周到,侍應全部都好有禮貌,用膳過程亦都會過嚟啲嘢食O唔OK,而且環境係經典嘅西式餐廳Feel,係幾好Feel,不過餐廳環境比較暗,所以影相冇咁好睇。
1️⃣餐前沙律+法棍包

2️⃣牛扒+無限任添鴨油炸薯條