2021-06-19 323 views
呢間觀塘樓上Cafe長期大排長龍,一直都想試好耐😚見出開觀塘又提早收工,所以6點正就黎食個early dinner😋超好彩唔使等位喎☝🏻餐廳採用既係QR code落單非常方便,有晒圖片供參考👍🏻榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟 ⭐️5/5睇過食評,知道必點既一定係疏乎厘pancake!有5個味可以揀,而我係一個朱古力迷當然就叫左朱古力😉每碟都有兩件疏乎厘pancake,入口鬆軟,質感好綿,而且蛋味都好濃郁!推介👍🏻Chai Tea Latte ⭐️5/5再配埋我杯熱Chai Tea Latte,有好幸福既感覺😚鹹蛋黃薯條 ⭐️4/5另外我地叫咗大熱既鹹蛋黃薯條,呢個真係超級大兜好驚喜!食第一條,哇熱辣辣好脆停唔到好邪惡呀🤩但可能比較鹹同大份,食多幾條有少少覺得重口味同口渴,兩個人都食唔晒。焗肉醬意粉 ⭐️4/5仲試左個焗肉醬意粉,超級多芝士😳而且可以拉絲,最欣賞係佢present得好好,好用心用個pan裝住keep住佢熱,呢個係加分位👍🏻今餐好滿足,地點又就腳,fav listed❤️
餐廳採用既係QR code落單非常方便,有晒圖片供參考👍🏻

榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟 ⭐️5/5
榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟

Chai Tea Latte ⭐️5/5
Chai  Tea  Latte

再配埋我杯熱Chai Tea Latte,有好幸福既感覺😚

鹹蛋黃薯條 ⭐️4/5
鹹蛋黃薯條

焗肉醬意粉 ⭐️4/5
焗肉醬意粉

今餐好滿足,地點又就腳,fav listed❤️
榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟
Chai  Tea  Latte