2012-06-27 251 views
公司附近食日本野嘅餐廳不多,鳥良算係首選,價錢合理份量多,美中不足是坐位不多,遲來了要坐外邊,大熱天時真係頂唔住。這裏出名烏冬,係咪手打就唔知啦,我見送貨全部都係冰鮮,不過真係幾好食。今次叫左吉烈豬扒湯烏冬加壽司三件,烏冬好食,吉烈豬好大塊,新鮮炸起無油膩感,壽司除機比,醋味夠,唔錯!朋友叫嘅吉烈豬扒掛烏冬加刺身三片,賣相幾靚,咖喱汁好味,撈埋啲蛋汁好正,不過搞到成碟野一堆亂,食到無哂儀態。三文魚刺身加魚子飯,大大碗,新鮮又多料,配埋手卷飽到爆,手卷有三款得揀,太愛食三文魚了,所以都係揀返三文魚手卷。仲有呢到個雜錦魚生飯又係好正,勁多料,咩都有啲,唔似得有啲店淨系有三文,呑拿同魚子就話自己雜錦。加上姜片同青瓜絲,好好味!不過太大碗,食唔哂好浪費。除左刺身壽司,仲可以配小丸子,汽水,沙律等,都幾多野揀。午餐由三十幾到五十幾蚊,無野飲,侍應針水都幾勤快,ok啦。

除左刺身壽司,仲可以配小丸子,汽水,沙律等,都幾多野揀。

午餐由三十幾到五十幾蚊,無野飲,侍應針水都幾勤快,ok啦。
2012-06-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)