2007-03-15 2 views
女友生日, 一大班朋友食飯由於知道此餐廳是由基督徒開設, 特別到此一試7個人, 共叫了一個四人餐及再加兩個晚餐四人餐有5個菜式, 雖然只係一般中式菜, 但水準絕不低於傳統出名中式餐廳特別推介係四人餐中的牛肉及魚....因為淨係撈個d汁, 都夠食幾碗飯!! 真正汁都撈埋另外所有餐都有特色飲品送, 我飲左檸檬石溜汁, 略嫌太酸, 但可以接受, 女友的西瓜奶卻有驚喜, 感覺像一杯濃西瓜汁, 口感不俗最後還有糖水送, 雖然我地叫o既餐應該只有6碗糖水, 但職員見我地有7個人, 照俾7碗! 加上人手多, 跌左對筷子即刻幫你換過, 非常細心!最後埋單, 7個人都只係3百幾蚊, 請埋壽星女, 一人都係五十幾蚊!!!超值!(不過大食一俗就可能會唔夠飯, 不過可以叫白飯, 撈汁絕配!!)
女友生日, 一大班朋友食飯
由於知道此餐廳是由基督徒開設, 特別到此一試

7個人, 共叫了一個四人餐及再加兩個晚餐