2019-09-08 835 views
潛完水,大家都超級肚餓既時候一定要醫飽個肚先返屋企啦,由於大家住既地方太散,所以我地要搵個中間位,就揀左石硤尾既品香樓,品香樓附近係city u 好多學生都黎e 間食飯,就算已經去到10點幾,都係好多人,我地黎到都排左陣隊一坐低,哥哥就會拎d花生小食比我地食住等,花生脆身,雲耳就normal la凍朱古力一定必點,但今次有d 失望,朱古力味唔夠濃朋友叫左鴛鴦可樂,我未試過試左一啖,佢用咸檸加鮮檸去搭可樂,又幾好飲宵夜黎食d 價錢好親民,水魷,熱辣辣天氣食凍冰冰既野就最好不過,辣醬撈得好味,正蜜餞牛柳粒,份量唔算多,但蜜糖味濃,牛柳粒夠林身同有牛香味一定要叫南乳豬手,南乳味好出,好香,豬手皮香脆,鐘意南乳朋友冇得唔叫明太子炒飯,so far so good,但可以有其他選擇XO 蘿白糕,好香好夠味,XO落得唔吝嗇,蘿白糕煎得夠香,唔濕身黃金豆腐,樣就真係麻麻地,食落都一般般,唔夠外脆內軟蠔仔粥,蠔仔份量都多,但味道就差左小小,唔夠梅菜香味同咸味,水汪汪但4個人叫咁多野食都係平均13X 幾蚊鬆d,宵夜黎講算滿足

凍朱古力

凍朱古力一定必點,但今次有d 失望,朱古力味唔夠濃

鴛鴦可樂

水魷

蜜餞筆柳粒

蜜餞牛柳粒,份量唔算多,但蜜糖味濃,牛柳粒夠林身同有牛香味

南乳豬手

明太子炒飯

明太子炒飯,so far so good,但可以有其他選擇

XO蘿白糕

黃金豆腐

黃金豆腐,樣就真係麻麻地,食落都一般般,唔夠外脆內軟

蠔仔粥

但4個人叫咁多野食都係平均13X 幾蚊鬆d,宵夜黎講算滿足