2021-11-04 62 views
💛🍻 啤酒🐷食評 🍖💛💁🏻‍♀️|am.pm|💁🏻‍♂️次次由油麻地行去旺角都一定會經過呢間鋪頭,次次見到都覺得個menu好豐富好吸引,到左今日忍唔住買黎食喇🤤小編其實咁耐以黎第1次食梳乎厘,今日終於有機會食到🥲最緊要係❗️❕呢間都係 #良心小店 黎架💛快啲save低聽日出發去支持啦·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·#🍻🍖 質素:🍮提拉米蘇梳乎厘|$35 / 1件呢間既梳乎厘好抵食!由落單開始計,等左大概5分鐘就已經整好,真係好快手👍🏻梳乎厘食落好Q彈,中間既蛋白層有空氣感好軟綿綿,但又夠creamy🤤面層既tiramisu醬幾有咖啡同cheese味,雖然望落好多tiramisu粉,但食落唔會覺得好乾✨評分:8.5 / 10 分🥤愛文芒果3.6牛乳奶昔|$45奶昔第1啖飲落口都幾香芒果味,牛奶味反而冇咁出,味道偏甜,飲左大概一半左右就覺得好口乾🤔同埋都幾膩,雖然都算大杯,但質素一般,性價比相對較低✨評分:6.5 / 10 分·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·🐷整體評分:🐷小總結:整體感覺唔錯,會想再番去食埋其他口味既梳乎厘🤤除左呢樣之外,見到仲有其他甜品都好似幾吸引,下次會再
💛🍻 啤酒🐷食評 🍖💛

💁🏻‍♀️|am.pm|💁🏻‍♂️

#🍻🍖 質素:

🍮提拉米蘇梳乎厘|$35 / 1件
✨評分:8.5 / 10 分

🥤愛文芒果3.6牛乳奶昔|$45
✨評分:6.5 / 10 分

🐷整體評分:

🐷小總結:整體感覺唔錯,會想再番去食埋其他口味既梳乎厘🤤除左呢樣之外,見到仲有其他甜品都好似幾吸引,下次會再去!!

🍻🍖:🍻🍻🍻🍺🥃 7.5 / 10 分

提拉米蘇梳乎厘
愛文芒果3.6牛乳奶昔
2021-10-30
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea