2021-08-20 303 views
去之前已經知道冇得book枱要拎飛+喺餐廳出面(後樓梯)排隊好耐冇試過排咁耐隊食嘢最後排咗45分鐘,同朋友等到攰、又焗,差啲暈😵‍💫我哋一路排,一路話下次唔會再黎😮‍💨🌟伯爵茶忌廉糖漬橙片梳乎厘班㦸 $99 (+$18配Movenpick雲呢拿雪糕)Earl grey cream 好香滑、茶味濃,pancake有蛋香,空氣感ok, 但唔係震下震下🤣其實兩塊橙片好唔夾,搶晒伯爵茶同埋pancake嘅蛋味,唔知想點,或者留返最後食會好啲。 🌟明太子忌廉大蝦燉飯 $148 明太子醬汁做得好好,燉飯濕潤,但凍咗唔會黐埋一舊亦唔會覺得好滯👍🏼好味。不過「大蝦」其實只係急凍蝦,冇味,只是配角,而火箭菜都唔係好夾😹如果係紫菜會夾好多🌟蜜糖芥末雞翼$68 (6隻)雞翼大大隻、即炸熱辣辣,醬汁酸酸甜甜好開胃👍🏼總結無論snack/main dish/dessert, 整體味道其實唔錯,份量都幾大。不過 真 係 唔 明 點 解 冇 得 book 位⁉️令人下次唔想再黎😂 所以希望餐廳可以考慮可設訂座。味道: 8/10性價比: 7.5/10服務: 5/10 舉哂手,經過都唔行過嚟/見唔到咁,又唔會主動加水🤷
去之前已經知道冇得book枱
要拎飛+喺餐廳出面(後樓梯)排隊
好耐冇試過排咁耐隊食嘢

伯爵茶忌廉梳乎厘班戟

🌟明太子忌廉大蝦燉飯 $148
明太子忌廉大蝦燉飯

🌟蜜糖芥末雞翼$68 (6隻)
雞翼大大隻、即炸熱辣辣,醬汁酸酸甜甜好開胃👍🏼

總結

味道: 8/10
性價比: 7.5/10
服務: 5/10 舉哂手,經過都唔行過嚟/見唔到咁,又唔會主動加水🤷🏻‍♀️
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
明太子忌廉大蝦燉飯
蜜糖芥末雞翼
  • 蜜糖芥末雞翼(6隻)