2020-10-27 58 views
假期去618上海街 打咭,舊建築活化 support 👍🏻👍🏻,順便去食好野,選咗頂層的日式cafe 果然不錯👍🏻👍🏻1) 西京燒錆魚($150) 配菜 : 漬蓮藕 (醋味。可以)。漬青瓜(我唔鐘意)。漬木耳(有花香味。好怪)主菜: 錆魚 好好味。燒得好滑,時間控制好好。雖然簡單調味,但一流👍🏻配日本茶一小杯 2) 芝士漢堡 ($150) 朋友食。話唔錯3) 桂花班戟 ($85) 真好味,班戟好香蛋味。配小小楓糖焦,中間夾心還有mochi (我最愛Mochi) 香蕉🍌青紅葡萄🍇 做配角,雲厘拿雪糕🍦,全部夾埋食 好正,最好的是沒有過甜,各樣香味都有,不會覺得太膩。 等候時間: 等咗半小時左右,但好好的是 留電話📞。有位會call 你,唔洗傻企等,又唔怕拎飛過咗,疫情又防聚集,好貼心服務: 都好好,有禮環境: 中上,坐位都好鬆,坐得舒服,枱枱之間都有空間。感覺舒服,唔會迫夾夾食物: 質素中上價錢: 中上,一般 唔算好平。性價比中間如果去開行街,想hea 一陣 都系好既選擇
果然不錯👍🏻👍🏻

1) 西京燒錆魚($150)
配日本茶一小杯

2) 芝士漢堡 ($150)
朋友食。話唔錯

3) 桂花班戟 ($85)

服務: 都好好,有禮

食物: 質素中上
價錢: 中上,一般 唔算好平。性價比中間

如果去開行街,想hea 一陣 都系好既選擇
西京燒錆魚
桂花傳統班戟