2022-12-19 359 views
晏晝係沙田食左個好飽既Tea,所以去到7點零鐘都未餓😂 但因為今晚要睇波,所以都係搵少少野食下。本身打算係一田睇下有咩食,點知行到收銀櫃附近位置見到呢間麥玉子,價錢同食物都幾吸引,而且仲有枱櫈可以坐,所以就買左一個set黎醫下肚😗玉子燒吉列豬扒定食 ($69 + $6)一個set入面有味噌湯、少少沙律、3件玉子燒、吉列豬扒同埋白飯。由於我想順手試吓其他味道既玉子燒,所以我另外加左$6將普通玉子燒轉做明太子玉子燒😋 玉子燒咬落質感厚實,甜甜地而且蛋香味十足。中間既明太子份量都算多,微辣既明太子同少少甜既玉子燒都幾夾。至於吉列豬扒方面,個炸粉偏厚同硬,不過都算炸得香脆,另外仲配有酸酸甜甜既燒汁可以沾,味道都幾夾👍🏻

玉子燒吉列豬扒定食 ($69 + $6)
玉子燒吉列豬扒定食

2022-12-18