2022-05-27 2359 views
今日朋友請我食生日午餐🥳~佢揀咗位於銅鑼灣希慎道利園第一期四樓的權八食日本菜🍱🍱餐廳裝修好有日本式情調!🎎🎏🎐 燈光昏暗丶環境寬敞丶設有吧檯及二至四人座位丶再播放日文歌🎼🎶🎵~更似去咗日本旅行🎌🎌🎌食物全是即叫即製~相當新鮮🍱🥗🍣職員殷勤有禮~非常用心為客人落單~還不時替客人添加日本清茶☕☕☕ 這一點要讚👍🏽👍🏽👍🏽我們兩個人order左兩個set lunch:每個Set lunch都附送前菜丶沙律丶味噌湯丶甜品及咖啡或茶~~~1️⃣ 上雜錦壽司定食八貫💰 268/5每件🍣都好肥美新鮮油甘魚:同樣肥味丶質感較為爽口剁碎吞拿魚:腩油份充足丶入口即用鮮甜海膽:係我食以來最好食丶好鮮甜丶冇苦味丶完全唔臭唔腥丶口感仲帶有甜味丶份量一啲都唔少~勁想食多件其他🍣🍣都好新鮮!2️⃣ 蒲燒鰻魚蛋丼💰 228/5冇諗過叫鰻魚真係原條送畀你鰻魚超級肥美厚實!🐟🐟🐟鰻魚汁分開上~沒有魚骨及半點腥味!配埋一粒粒的日本珍珠米🍚🍚~簡直係perfect match😍😍😍大家有機會又想食日本新鮮食材~ 不妨致電預約!📱📞

食物全是即叫即製~相當新鮮🍱🥗🍣

我們兩個人order左兩個set lunch:

1️⃣ 上雜錦壽司定食八貫
💰 268
每件🍣都好肥美新鮮
油甘魚:同樣肥味丶質感較為爽口
剁碎吞拿魚:腩油份充足丶入口即用

其他🍣🍣都好新鮮!

2️⃣ 蒲燒鰻魚蛋丼
💰 228
冇諗過叫鰻魚真係原條送畀你

鰻魚超級肥美厚實!🐟🐟🐟
鰻魚汁分開上~沒有魚骨及半點腥味!

大家有機會又想食日本新鮮食材~ 不妨致電預約!📱📞

2022-05-26
$300 (Lunch)
Celebration
Birthday