2023-08-23 209 views
早幾日同朋友食完餐頗heavy既晚飯後想食返啲甜野中和一下~黎到The One既Gram食pancake~🥞本身諗住會好多人等 但黎到唔洗等就有得入座餐廳位置開揚 門口仲有好可愛既pancake造型cushion😍😍✿ 招牌梳乎厘班戟 $138 ✿一坐低店員就話招牌pancake岩岩出爐 即刻落單先(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)原來佢一日只會出爐3次 門口有個timer會show住仲有幾耐出爐要自己撞下手神啦 我個日就大概9點到🤣三層好高既pancake 上枱熱辣辣 蛋味飄晒出黎~搖下隻碟 個pancake真係好彈好動L😂😂記得同埋上面有牛油、糖漿同cream 夾住食!✿Premium Smile Pancake $138 ✿係另一款梳乎厘班戟🥞今次個餡再豐富D~第一層係鮮果忌廉 第二層係原片朱古力 第三層係生蛋黃漿個日認為比招牌梳乎厘班戟性價更高!!唔好睇少梳乎厘 以為好輕食空氣餐廳最低消費要每人一個餐點 我地食完飯去食一人一個pancake😂真係冇辨法食得晒😂
黎到The One既Gram食pancake~🥞
本身諗住會好多人等 但黎到唔洗等就有得入座

✿ 招牌梳乎厘班戟 $138 ✿
招牌梳乎厘班戟

要自己撞下手神啦 我個日就大概9點到🤣
三層好高既pancake 上枱熱辣辣 蛋味飄晒出黎~
搖下隻碟 個pancake真係好彈好動L😂😂
記得同埋上面有牛油、糖漿同cream 夾住食!

✿Premium Smile Pancake $138 ✿
Premium Smile Pancake

係另一款梳乎厘班戟🥞今次個餡再豐富D~
第一層係鮮果忌廉 第二層係原片朱古力 第三層係生蛋黃漿
個日認為比招牌梳乎厘班戟性價更高!!

唔好睇少梳乎厘 以為好輕食空氣
餐廳最低消費要每人一個餐點