2020-12-10 77 views
傳說中嘅堅果奶,終於飲到喇!😋作為堅果控既我,一試愛上。下次一定要試埋佢哋嘅奶蓋!我同我朋友每人叫咗一杯,分別係季節限定既紫米堅果奶同牛油果堅果奶。平時飲茶飲店一定會叫少甜少冰,今次無叫到,因為想飲佢地認為最合適既味道。紫米堅果奶 $40呢款係季節限定,梗係要飲咗先!紫米好香濃、果仁味都好出,飲完都仲有好多紫米堅果蓉,好飽肚。推薦:4.5/5牛油果堅果奶 $46平時都好鍾意牛油果相關食物,估唔到牛油果配堅果可以咁好飲!未飲之前以為會好濃郁,飲咗先發現配搭好清香,一啲都唔飽膩。推薦:5/5 (必飲之選)兩款飲品堅果味都相當突出,紫米同牛油果完全唔會遮蓋主角「堅果」!如果兩款只選一款,我會再飲牛油果堅果奶!另外,我都好鍾意佢哋嘅裝修設計,俾人一種好Nature感覺!

紫米堅果奶 $40

推薦:4.5/5
紫米堅果奶

牛油果堅果奶 $46

推薦:5/5 (必飲之選)
牛油果堅果奶

2020-12-05
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$43 (Tea)
紫米堅果奶
牛油果堅果奶