白酒蜆肉扁意粉,蜆肉都好新鮮,意粉就好煙銀彈牙,好香蒜片味同埋酒味,好鍾意!美國牛肉蘑菇芝士漢堡配洋蔥圈,漢堡搽滿牛油,同牛肉比例恰當,牛肉肉質保持鮮嫩,非常juicy。洋蔥圈炸得脆脆的,好好食。薯蓉黑松露菇薄餅,好特別,末食過pizza 上有薯蓉,出奇地配合,而且松露味濃,好醒胃,我哋都食到停唔到口。和風蟹棒粟米千島醬簿餅,原條蟹棒同粟米,餅底好薄好鬆軟, 加埋千島醬,好惹味。

和風蟹棒粟米千島醬簿餅
薯蓉黑松露菇薄餅
白酒蜆肉扁意粉
美國牛肉蘑菇芝士漢堡配洋蔥圈
Other Info. : 白酒蜆肉扁意粉,蜆肉都好新鮮,意粉就好煙銀彈牙,好香蒜片味同埋酒味,好鍾意! 美國牛肉蘑菇芝士漢堡配洋蔥圈,漢堡搽滿牛油,同牛肉比例恰當,牛肉肉質保持鮮嫩,非常juicy。洋蔥圈炸得脆脆的,好好食。 薯蓉黑松露菇薄餅,好特別,末食過pizza 上有薯蓉,出奇地配合,而且松露味濃,好醒胃,我哋都食到停唔到口。 和風蟹棒粟米千島醬簿餅,原條蟹棒同粟米,餅底好薄好鬆軟, 加埋千島醬,好惹味。
2024-02-01
和風蟹棒粟米千島醬簿餅