2017-07-11 202 views
平價Souffle pancake宜家簡直係風靡全港呀,之前我就試過I Love You既,今次就試埋黃巴士am.pm既作品,價錢其實一樣,只不過地理位置完全唔同,am.pm出面有個大空地,唔落雨既時候,起度等野食同食野簡直一流。味道方面,其實同I Love You一樣咁好味,連口感什麼的都好似,中間空氣感好利害,半熟既感覺其實好好味。不呢種pancake同日本既厚pancake完全唔同食法,所以唔好作出無謂既比較。另外呢,因為我見要等成半個鐘,所以就去左買野飲喇,返到黎雖然過曬籌,但佢都即時俾個新鮮熱辣辣既我 呢啲服務邊度搵?

Souffle Pancake

味道方面,其實同I Love You一樣咁好味

呢啲服務邊度搵?
TakeAway
Souffle Pancake