2020-10-22 188 views
久違地約朋友食飯,知道依間餐廳一直都人氣頗高,一早已經book定位準時入座👌🏻🥗素食者沙律沙律菜份量都多,仲加入左菠蘿、蔓越莓同藍莓,好豐富!芝麻醬唔算多,岩晒我依d只想食下菜嘅人❤️如果鐘意食醬嘅朋友,不妨可以問下多d醬。🍗記住,期待愈大,失望愈大⋯雞翼佢有四款味道簡,今次我地食左「微辣原味」。外皮炸得相當脆,唔會啖啖炸粉,係好脆好薄嘅脆皮!入面肉質仲keep住嫩滑,有驚喜!其他味都好想試下,已經bookmark下次要試「避風塘」味!唔食得辣嘅朋友都有「蜜糖芥末」同「芝士粉」選擇。🍝可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵老實講依碟嘅份量比想像中少,但食落都好飽,因為明太子cream好濃郁,亦食得出明太子味。扁麵都煮得岩岩好,唔會硬,連同cream一齊食好滿足。🍵德國審桃花茶個壺好靚啊!同朋友叫左兩款茶,朋友個壺係粉藍色都好靚。水蜜桃茶飲落清新,係飲到底嘅時候先有少少甜,但整體都唔會偏甜,好飲又舒服。值得一讚嘅係依度店員服務非常好,言行舉止之間都令人覺得係度用餐好舒服,真係好耐無見過咁好禮貌嘅店員們,好難得👍🏻

🥗素食者沙律
素食者沙律

🍗記住,期待愈大,失望愈大⋯雞翼
記住,期待愈大,失望愈大⋯雞翼

🍝可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵