2024-05-14 16 views
*呢一站灣仔*👉🏼👉🏼👉🏼朱古力愛好者必試👈🏼👈🏼👈🏼自己本身超鍾意飲朱古力!之前試過Matcha Chocolate,味道唔錯,又唔會好甜,仲可以揀唔同嘅奶底。今次經過見到出咗新嘅飲品,馬上就試試!😋黑芝麻朱古力 Hot$65/Iced$68*即叫即整,員工係每個步驟都好仔細咁整,我係店外都感覺到佢哋好用心整每一杯飲品*一拎上手嘅時候,底層嘅黑芝麻係曖曖哋,員工好細心咁提醒飲之前記得要攪勻先飲*未飲之前緊係要感受下香味:好香黑芝麻味*飲落會有黑芝麻的微顆粒感,而味道上黑芝麻味會比較出啲,個人感覺味道上黑芝麻與朱古力的比例似6比4,但味道上兩者混合得好好,因為本身呢間嘅朱古力飲品係偏向黑朱古力嘅甜度,黑芝麻就可以為呢杯朱古力飲品加上小小甜味
*呢一站灣仔*
👉🏼👉🏼👉🏼朱古力愛好者必試👈🏼👈🏼👈🏼