2023-07-23 134 views
🇭🇰Cobber Coffee and Tonys Pastry·呢間我同我朋友仔都想試好耐㗎喇 不過因為佢係冇得book枱嘅所以真係比較麻煩🫢🫢我哋嗰日禮拜日差唔多12點去到 不過唔知係咪因為個日落雨 所以出奇地前面唔算好多人 我地等左差唔多半個鐘就有位啦☺️·樣子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟$113 (MÖVENPICK碎朱古力起司雪糕+$18)呢個疏乎厘班戟就係我哋主要想嚟嘅目的😈佢個疏乎厘班戟 蛋味好出 而且質感都好fluffy得黎唔會話太空氣 暖笠笠咁樣我自己幾鍾意🤤🤤之後佢伴碟個焦糖香蕉都超級好食 個焦糖好脆 而且份量好多 就算兩個人分都好夠 開心🍌之後我哋另外仲加咗個Movenpick雪糕 佢呢個價錢都幾抵 因為佢係真係成盒雪糕俾你 不過我覺得我哋呢一個味唔算好好食 佢係似淡朱古力味咁 個芝士味唔係好出 所以我覺得食返普通嘅朱古力味會仲好食🍫🤣🤣·自家製千島醬慢煮雞肉香草Pizza $118 l 鹹蛋黃薯條$68之後佢個Pizza都俾我想象中好食 佢個Pizza底係有少少脆脆地咁樣 雖然唔係好正宗嗰種Pizza 但係都唔錯 而且佢上邊嘅慢煮雞肉都好嫩 完全唔柴🍕之後佢個鹹蛋黃薯
榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟

自家製千島醬慢煮雞肉香草Pizza

之後佢個Pizza都俾我想象中好食 佢個Pizza底係有少少脆脆地咁樣 雖然唔係好正宗嗰種Pizza 但係都唔錯 而且佢上邊嘅慢煮雞肉都好嫩 完全唔柴🍕之後佢個鹹蛋黃薯條勁大兜 超適合傾偈食🍟😌
#rbyeat
#rbycafe
#rby觀塘
📍觀塘駿業里8號世貿大樓1樓
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟
自家製千島醬慢煮雞肉香草Pizza